Anasayfa > Oyun Haberleri > A Plague Tale: Innocence Xbox Game Pass’e Geldi!

A Plague Tale: Innocence Xbox Game Pass’e Geldi!

Büyük veba salgınının Avrupa’yı sarmaya başladığı 1349 yılında geçen oyun A Plague Tale: Innocence, Xbox Game Pass sahipleri için bedava oldu.

“Genç Amicia’nın ve küçük kardeşi Hugo’nun, tarihin en karanlık zamanlarında geçen, acıklı ve amansız mücadelesine tanık olun.”

Microsoft’un birçok oyunu barındıran avantajlı aylık oyun aboneliği servisi Xbox Game Pass’e bir başarılı yapım daha dahil oldu. A Plague Tale: Innocence’ı artık Xbox Game Pass kapsamında oynayabiliyoruz. İlk ay 5 TL, sonrasındaki aylarda ise 15 TL ödeyerek abone olabileceğinis servisle A Plague Tale: Innocence dahil birçok oyunu oynayabiliyorsunuz.

a plague tale innocence

Veba salgınını konu alan A Plague Tale: Innocence’ta 15 yaşındaki bir kız çocuğu Amicia ve kendisinin ufak erkek kardeşi Hugo’nun hikayesi işleniyor. Birçok dalda ödüller toplamış başarılı oyunun Metacritic puanı 81. Normal fiyatı 130 TL olan A Plague Tale: Innocence’ı Steam’deki mevcut indirimiyle yarı fiyatına (65 TL) satın alabilirsiniz. Ya da aylık 15 TL’lik bir fiyat karşılığında Xbox Game Pass alarak oyunu hem Xbox’ınızda hem de bilgisayarınızda bedavaya oynayabilirsiniz. Oyunu Microsoft hesabınıza kalıcı olarak eklemek isterseniz de Xbox Game Pass üyesiyseniz %20’lik indirimden faydalanarak 104 TL’lik bir fiyatla bunu yapabilirsiniz. Seçim sizin.

Bize de sizlere iyi eğlenceler dilemek kalıyor o zaman. En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz 🙂

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir