Anasayfa > Oyun Haberleri > A Total War Saga: Troy Bedava Eklenti Nasıl Alınır?

A Total War Saga: Troy Bedava Eklenti Nasıl Alınır?

Creative Assembly’nin son oyunu A Total War Saga: Troy için yayınlanan bedava eklentinin nasıl alındığını bu yazımızda anlattık. 

Creative Assembly stratejiseverler arasında ayrı bir yere sahip bir yere sahip yaklaşık yirmi senedir. Ana oyun serileri olan Total War ile de sadık bir kitleye ulaştılar. Son oyunlarında -eski oyunlarına göre- tarzını biraz daha değiştiren serinin bu eserindeki konusu ise Homeros‘un İlyada adlı mitolojik eseri idi.

Oyunun bedava eklentisi Amazons ismi ile çıktı ve konusu da efsanevi kadın savaşçılar olan Amazonlar. Bu eklenti kapsamında oyuna yeni fraksiyonlar ekleyerek oyun deneyiminizi geliştirebilecek ve farklı açılardan savaşa bakabileceksiniz. Bunun yanında eklentiye bedava ulaşabileceksiniz. Peki bu işlem nasıl gerçekleştirilir.

A Total War Saga: Troy Bedava Eklenti Alma İşlemi

  • Öncelikle yapmanız gereken Total War resmî sitesinden bir Total War Access hesabına sahip olmanız gerekli.
  • Bu hesaba sahip olduktan sonra Epic Games hesabınız ile ilişkilendirip oyuna giriş yapıyorsunuz.
  • Oyuna giriş yaptığınızda sağ altta “Claim Now” tuşuna tıklayıp otomatik yönlendirmeye tabi olarak siteden kodunuzu alıyorsunuz.
  • Total War Access hesabının Epic Games hesabınız ile ilişkilendirilmiş olduğundan dolayı yönlendirmeleri takip ederek otomatikman bedava eklentiye sahip olabilirsiniz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir