Anasayfa > Oyun Haberleri > A Total War Saga: Troy Yeni DLC Paketiyle Beraber Steam’e Geliyor

A Total War Saga: Troy Yeni DLC Paketiyle Beraber Steam’e Geliyor

A Total War Saga: Troy yeni genişeleme paketi Mythos ile beraber Steam üzerinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Total War serisinin yeni üyelerinden olan A Total War Saga: Troy Steam üzerinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yapım platforma gelişiyle beraber bir genişleme paketini de yayımlayacak. Oyunun Steam üzerindeki çıkış tarihi ise 2 Eylül oldu.

Mythos adındaki genişleme paketiyle sevilen strateji oyunu bünyesine mitolojik birimleri de ekleyecek. Truva Savaşı’nın geçtiği dönemleri konu alan oyun, Yunan mitolojisinden tanıdığımız karakterleri savaşta kullanmamıza fırsat verecek. Oyuncular Cerberus, Hydra ve Griffin gibi mitolojik yaratıkları savaş alanına sürebilecek.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan oynanış videosunu ise aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Oynanış videosunda ise üç farklı sefer çeşidi görülebiliyor. Tarihi sefer modunda oyuncular gerçekliğin sınırlarına çıkmadan orduları ve tarafları yönetiyor. Truth Behind the Myth yani Mitin Arkasındaki Gerçek adlı sefer modunda ise İlyada Destanı’ndaki kahramanlar savaş alanında hayat buluyor. Bu modda Yunan tanrıları oynanış esnasında oyuncuya avantaj sağlayabiliyor.

Mitolojik modda ise Total War Warhammer üçlemesinde alışık olduğumuz fantastik unsurlar oyuna ekleniyor. Olimpus’un tanrıları oyuncunun stratejisini etkileyebilecek kararlar verebiliyor. Elbette oyunda tepegöz, dev kartallar ve Minator gibi mitolojik yaratıklar da yer alıyor. Oyuncular bu modda Yunan destanlarında gördüğümüz yaratıkları yakalayıp ordularına ekleyebiliyor.

Oyunun Steam satış sayfasında ekstra içeriklerin listelendiğini de belirtelim. Bu içerik setlerinin fiyatlarına dair bir bilgi verilmemiş. Fakat Ajax & Diomedes, Amazons, Blood & Gory ve Mythos genişleme paketlerini dileyen oyuncular satın alabilecek.

Diğer yandan oyunun çıkış yaptığı tarihte Epic Games üzerinde ücretsiz olarak dağıtıldığını da hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir