Anasayfa > Oyun Haberleri > Age of Empires 4: Deniz Savaşları ve Yeni Fraksiyon Tanıtıldı

Age of Empires 4: Deniz Savaşları ve Yeni Fraksiyon Tanıtıldı

Xbox, en köklü strateji serilerinden birinin yeni ayağı olan Age of Empires 4 için deniz savaşlarını ve yeni bir fraksiyonu tanıttı. 

Strateji hayranları yaklaşık iki senedir -kendileri çok da sabırlı değildir- bu oyunun çıkmasını bekliyorlar. Microsoft tarafından önceki oyunlara definitive editionçıkarmak gibi bir hamle ile onlara tüketilecek birkaç ürün verilmişti ancak insanlar hala yenilik peşinde. Tüm bunları bilen şirket hayranlarını oyundaki gelişmeler hakkında haberdar etmeyi ihmal etmiyor. Bu amaca yönelik de oyundaki deniz savaşları mekanikleri ve yeni fraksiyon Xbox resmi YouTube hesabından iki video ile tanıtıldı.

Hayranlar, fragmanların haberdar etme gücünden dolayı teşekkür etse de bu durum oyuna gelen grafik eleştirilerini engelleyemedi. Büyük bir kitle oyunun grafiklerindeki “düşük” kaliteden rahatsız olduğunu belirtiyor. “2005 senesinde çıkan AoE 3’ün bile deniz savaşları daha iyiydi.”, “Neden 2006 grafikleri var.”, “Birliklerin görünüşünü beğenemedim. Çevre vesaire güzel görünüyor ancak birlikler oyunun dışından gelmişe benziyor.” gibi eleştiriler bolca mevcut.

Bu sefer tanıtılan Age of Empires 4 fraksiyonu ise Abbasi Devleti‘nin bir yansıması olan Abbasi Hanedanlığı. Bir süre Arabistan çöllerinin mutlak hakimi olan ve ilim irfan sağlayan bu devlet oyunumuzun sahnesine Deve Savaşçıları ve Hikmet Evi ile adımını atıyor. Bu fraksiyon dışında ÇinİngiltereFransa, MoğolistanRusya, Delhi Sultanlığı ve Kutsal Roma İmparatorluğu‘nu içine alan sekiz adet seçeneğiniz ile strateji ufkunda gezebileceksiniz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir