Anasayfa > Oyun Haberleri > Alan Wake Geri Döndü!

Alan Wake Geri Döndü!

Remedy Entertainment’ın gerilim dolu macera oyunu Alan Wake, Xbox Store’a sessiz sedasız bir şekilde geri döndü.

Birçok kişinin favori oyunları arasında yer alan Alan Wake, Mayıs 2017’de müzik lisansları sebebiyle dijital mağazalarda satışı durdurulmuştu. Bu kararın ardından yeniden yapımı deneyimlemek isteyen oyuncular erişim sıkıntısı ile karşılaşmış ve yapımcı firmaya karşı tepki göstermişlerdi. 2018’in sonlarında Steam’e geri dönüş yapan oyun en sonunda Xbox mağazalarında da tekrar satışa sunuldu.

Fiyat listesine göz atacak olursak:

  • AW: 49,00 TL
  • AW’s American Nightmare: 18,25 TL

Xbox One sahipleri geriye uyumluluk desteği sayesinde her iki oyunu da One üzerinden deneyimleyebilirler.

Control AWE

Eğer Xbox kullanıcısı değil ve AW yapımlarına karşı bir özlem içerisindeyseniz kara kara düşünmenize hiç gerek yok. Remedy Entertainment’in doğaüstü üçüncü şahıs aksiyon oyunu Control için yakında ”AWE” adında bir hikaye paketi satışa sunulacak. Eğer sızıntılar doğru çıkarsa bu ek hikaye içerisinde ana odağımız Alan Wake olacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. En güncel haberler için bizleri buradan takip edebilirsiniz.

 

 

 

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir