Anasayfa > Oyun Haberleri > Amazon MMOsu New World Ertelendi

Amazon MMOsu New World Ertelendi

Amazon MMOsu New World ertelendi. Oyunun 2020 yılının Mayıs ayında çıkması bekleniyordu. Oyunun 2020’nin en iddialı yapımlarından biri olduğu düşünülüyor.

Amazon Game Studios, 2020’nin heyecanla beklenen en büyük yapımlarından New World’un çıkış tarihinin ertelendiğini duyurdu. Oyunun internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınlayan stüdyonun erteleme gerekçesi ise coronavirüs pandemisi. Açıklamanın bir kısmı şu şekilde:

“Zor bir karar verdik ve New World’ün çıkış tarihini 25 Ağustos 2020’ye, kapalı Betayı ise Temmuz’a ertelemeye karar verdik. Bir çoğunuz gibi, tüm takımımız global Covid-19 pandemisi nedeniyle izalasyonda. Oldukça iyi yol katetmemize rağmen, New World gibi iddialı bir MMO’yu uzaktan çalışma ile geliştirmek bazı zorlukları beraberinde getirdi. New World’ün oyuncularamız için olabileceğinin en iyisi haline getirebildiğimizden emin olmak için zamana ihtiyacımız var. Bunun sonucu olarak, oyunun çıkış tarihini ertelemeye karar verdik ki kendi kalite standardımıza ulaşabilelim. Çünkü öngörülebilir bir süre boyunca uzaktan çalışmaya devam edeceğiz.”

Açıklamanın geri kalan kısmında oyunculara anlayışlarıyla ilgili teşekkür edildi ve yeni gelişmelerden haberdar olmaları için sosyal medyayı takipte kalmaları salık verildi. Erteleme boyunca oyunun Alpha test süreci devam edecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir