Anasayfa > Oyun Haberleri > Amazon’un Yeni CEO’su Andy Jassy Oyun Geliştirme Konusunda Kararlı

Amazon’un Yeni CEO’su Andy Jassy Oyun Geliştirme Konusunda Kararlı

Amazon’un yeni CEO’su Andy Jassy, çalışanlarına gönderdiği bir mailde oyun geliştirmeden bahsetti. Bloomberg kaynaklı habere göre mailde Amazon’un oyun geliştirme tarafında azimli olması gerektiğini belirtti. Tüm detaylar haberimizde.

Amazon Prime Gaming Şubat 2021 Oyunları Duyuruldu

Seattle, Washington merkezli dünyanın ünlü e-ticaret ve dijital teknoloji şirketi Amazon, oyun sektöründe gelişmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde şirketin kurucusu ve CEO’su Jeff Bezos, bu yılın üçüncü çeyreğinde şirketten ayrılacağını duyurmuştu. Jeff Bezos, yerine Amazon Web Services CEO’su Andy Jassy’în Amazon CEO’luğuna geçiş yapacağı belli olmuştu.

amazon game studios

Bloomberg‘in haberine göre Amazon’un yeni CEO’su olacak Andy Jassy, çalışanlarına gönderdiği mailde oyun geliştirme konusundan bahsetti. Amazon Game Studios’un gelişeceğine inanan Jassy, bazı işletmelerin ilk yıllarında; bazılarının ise yıllar sonra yükselişe geçtiğinden bahsetti. Oyun sektöründe giderek artan satın alımlar arasında Amazon’unda hali hazırda büyük planlarının olduğu biliniyor ancak Amazon’un oyun tarafında bazı iptaller ve teşvik eksikliği gibi hususlar olduğu da söylenmekte.

Bu mail ile odaklanarak, dişleri sıkarak başarıya ulaşabileceklerini belirten Jassy, oyun geliştirme konusunda kararlılığını ortaya koydu. Mailinde ayrıca başarının daha az stres ve uzun süre ile yakalanmasının daha tatlı olacağını belirtti. Bu konuda neyin önemli olduğuna odaklanarak ekibin başarı yakalayabileceğine inandığını da ekledi.

Acaba Amazon Game Studios’un yeni adımları neler olacak? Amazon’dan oyun sektörü adına büyük hamleler ve yapımlar görebilecek miyiz? Bunu hep birlikte öğreneceğiz. Siz Amazon’un yeni CEO’su olacak Andy Jassy ve oyun sektörü hakkındaki düşünceleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir