Anasayfa > Oyun Haberleri > American Motorcycle Simulator PC İçin Geliyor

American Motorcycle Simulator PC İçin Geliyor

Kaskınızı ve eldivenlerinizi takın ve yola çıkmaya hazır olun. American Motorcycle Simulator bizi Amerikan yollarında bir motorcu yapmak için geliyor.

American Motorcycle Simulator

Movie Games tarafından geliştirilen ve yayıncılığı PlayWay tarafından yapılan bu yapım ile Amerikan otobanlarında bir motorcu olmaya hazır olun. 2021 yılında çıkış yapmaya hazırlanan American Motorcycle Simulator aynı zamanda Türkçe arayüz ve dil desteği ile birlikte geliyor. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=FTVkguz5EbU

American Motorcycle Simulator şu anda Steam sayfası üzerinden de erişilebilir durumda. Henüz ön siparişte bulunmayan oyunu istek listenize eklemeniz mümkün. Oyunla ilgili detaylar ise şu şekilde:

Amerikan Motosikletçisi Olmaya Hazır Olun

2446 mil uzunluğundaki efsanevi 66. Otoban’da bir motorcu olarak Los Angeles’tan Chicago’ya kadar uzanan bu yolda çeşitli maceralara atılmak mümkün. Siz, sadık motosikletiniz harika manzaralar ve motorun kükreme sesi. Birinci şahıs ya da üçüncü şahıs kameralarını kullanma imkanı sunan oyun için yapımcılar “Motosikletle Hayatta Kalma Oyunu” tabirini kullanıyor. Yolculuğunuz boyunca motosikletiniz çeşitli arızalar yaşayabiliyor. Bu sorunları yerinde tamir etmeye çalışma ya da daha gelişmiş alet edevatlar için garajlara gitme şansınız bulunuyor. Motosikletiniz için çeşitli geliştirme parçaları, ya da yolculuk boyunca bakanları hayran bırakacak kozmetik eşyalar almak mümkün. Tabii ki yolculuk süresince benzin durumunuza da dikkat etmek gerekiyor. Benziniz biterek yolda kalmak istemezsiniz. Ayrıca yol üzerinde aracı bozulan diğer insanlara yardımcı olmak da mümkün.

American Motorcycle Simulator

American Motorcycle Simulator’ın sundukları sadece motor sürüşüyle sınırlı değil. Bir motosikletçi olarak kendinizi çeşitli mekanlarda bulmak mümkün. Bu mekanlar arasında moteller, barlar ve gece kulüpleri bulunuyor. Ayrıca bu mekanlarda oynayabileceğiniz çeşitli oyunlar da mümkün. Bu oyunları şimdilik poker, dart ve bilardo olarak sıralayabiliriz. Ayrıca oyun bu mekanlardaki diğer insanlarla kavgaya girme imkanı da sunuyor. Şimdilik oyun hakkında bilgiler bu kadar. Oyun hakkında yeni bilgilere ulaştıkça sizlere aktarıyor olacağız. Amerika’yı doğudan batıya keşfetmek, onca yolu giderek okyanusa ulaşmak için bir süre daha bekleyeceğiz gibi görünüyor.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir