Anasayfa > Oyun Haberleri > Amid Evil RTX Teknolojisi Kervanına Katıldı

Amid Evil RTX Teknolojisi Kervanına Katıldı

Amid Evil RTX ışıklarını oyuna dahil ederek teknolojiyi kucaklayan oyunlar kervanına katıldı. Yeni özellik Youtube videosu ile tanıtıldı.

RTX teknolojisi ilk çıktığı zaman büyük bir heyecan uyandırmış ve herkesi ekran kartı yenilemeye teşvik etmişti. İçinde bulunduğumuz onyılda hem PC hem de oyun laptoplar için bu ekran kartları muhtemelen standart haline gelecek. Çünkü, hem popüler oyunlar bu teknolojiyi çok hızlı benimsedi hem de teknolojiyi adapte eden ya da edeceğini açıklayan oyun sayısı da giderek yükselmeye devam ediyor. Bu açıklamayı son yapan oyun ise retro shooter Amid Evil oldu. Steam üzerinden bir güncelleme notu yayınlayan geliştiriciler, bir Youtube videosu ile de oyunun yeni maharetlerini görücüye çıkardılar.

Minecraft RTX Nasıl Açılır?

Video, Amid Evil klasmanında bir oyun için oldukça etkileyici. Estetiğinde metal ve retro hava çok yoğun kullanılan oyundaki ışıkların ne kadar önemli olduğunu zaten söylemeye gerek yok. Bu anlamda stüdyo RTX ışıklandırmasını oyuna taşıyarak oldukça hayırlı bir işe imza atmış olmuş. Showcase videosu aşağıdan izlenebilir.

Kendini metal ve retro shooter olarak tanımlayan oyun an itibariyle Steam’de %50 indirimde bulunuyor ve 16 lira gibi uygun bir fiyata satın alınabiliyor. Oyuna bir dizi güzellik ekleyen Warrior Edition da 25 liraya satılıyor. Oyunu merak edenler ve RTX teknolojisini denemek isteyenler için bu güzel bir fırsat. Çünkü bu teknolojiyi adapte eden oyunlar genelde pahalı AAA yapımları oluyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir