Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Özel İçeriklerle PS5 ve PS4’e Geliyor

Among Us Özel İçeriklerle PS5 ve PS4’e Geliyor

InnerSloth’un sevilen sosyal çıkarım oyunu Among Us, impostor olup ekibinize akıl oyunları oynayabileceğiniz platformların çeşitliliğini artırarak PS4 ve PS5 konsollarınıza gelecek.

29 Nisan’da Sony tarafından paylaşılan State of Play sırasında gösterilen kısa Among Us videosu oyunun PS5 ve PS4‘e çıkacağını duyurdu. Bu duyuru esnasında State of Play‘in asıl spot ışığı altındaki, 11 Haziran’da çıkacak olan Ratchet & Clank: Rift Apart oyununa ithafen PS4 ve PS5‘e özel olarak bir şapka, bir kıyafet ve bir evcil hayvan getirileceği de gösterildi.

Among Us PS4 ve PS5

Among Us PS4 ve PS5‘de de çapraz platform özelliğine sahip olacak, yani arkadaşlarınızla platform fark etmeksizin oyunun keyfine varabileceksiniz. Yeni gelecek konsollar dışındaki desteklenen platformları hatırlatacak olursak: Among Us PC‘de Steam, Epic Games ve Xbox Game Pass üzerinden; mobil cihazlarda Google Play Store ve App Store üzerinden; ve Nintendo Switch üzerinden erişilebilir durumda. Üstelik PS4 ve PS5 versiyonlarından diğer platformların sahip olduğu bütün içeriklere ulaşmanız mümkün olacak, buna yeni gelen Airship haritası da dahil.

Among Us PS4 ve PS5

Among Us PS4 ve PS5’e Ne Zaman Gelecek?

InnerSloth‘un 5 kişiyle sınırlı ekibi dolayısıyla alabileceğimiz en kesin çıkış tarihi ne yazık ki yalnızca yıldan ibaret: 2021. Testler ve düzeltmeler için harcadıkları zamana rağmen stüdyo, daha fazla çalışan işe almanın sorumluluğuyla uğraşmadan önce var olan ekip arkadaşlarıyla ilgilenmeyi tercih ettiğini açıkladı. Bu sebeple durmak bilmeyen çalışmalarına rağmen stüdyonun yeni içerikler getirmesi biraz zaman alabilir. Ayrıca ekibin geçen seneden beri Among Us‘ı Xbox konsollarına getirmek adına çalıştığını ve bu sene geleceğini de belirtelim.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir