Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us PC Oyuncu Sayısı Epic Games Kampanyasından Sonra 2 Milyona Çıktı

Among Us PC Oyuncu Sayısı Epic Games Kampanyasından Sonra 2 Milyona Çıktı

Innersloth tarafından geliştirilen popüler oyun Among Us, PC oyuncu sayısını Epic Games kampanyası sonrası 2 milyona çıkardı. Detaylar haberimizde.

Among Us, Epic Games Store’da Bedava Oldu: Nasıl Alınır?

Innersloth tarafından geliştirilen ve yayımlanan Among Us, 15 Haziran 2018’de piyasaya sürüldü. Büyük patlayışını 2020 yılında Twitch ve YouTube gibi mecralarda tanınması ile yaşayan Among Us, mobil platformlar da dahil olmak üzere yüz binlerce oyuncu tarafından oynandı. Uzun bir popülerliğin ardından eski popülerliği düşse de yeterince büyük bir kitleyle oynanmaya devam eden Among Us, Epic Games’in ücretsiz kampanyasıyla oyuncu sayısını tekrar katlamayı başardı.

InnerSloth topluluk yöneticisi Victoria Tran, kendi Twitter hesabından paylaştığı gönderide 27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşen Epic’in ücretsiz Among Us kampanyası sonrası PC oyuncu sayısında yaşanan artışa değindi. Sadece PC oyuncularının verilerini gösteren grafiklere göre 17 Mayıs – 22 Mayıs arası oyuncu sayısı 350 Bin civarındaydı. Oyuncu sayısında hafta sonları bir artış yaşandığını belirtti.

Ardından paylaştığı yeni grafikte 27 Mayıs kampanyası sonrası PC oyuncu sayısının yaklaşık 350 Binden 2 Milyona çıktığı görülüyor. Tran, bu grafiklerin sadece PC’ye ait olduğunu ve kullanıcıların hepsinin tamamen yeni oyunculardan oluşmadığını belirtti. Yani bazı oyuncular birçok platformdan oyuna zaten sahipti ve bu kampanyadan da ekstra yararlanmış oldular.

Böylece Among Us sadece PC’de bile 2 milyon oyuncuya çıkmayı başardı ve eski popülerliğini yakalamış oldu. Among Us’ı 3 Haziran 2021’e kadar Epic Games Store üzerinden PC için ücretsiz edinebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz. Sizler Among Us ve oyunun Epic Games tarafından ücretsiz dağıtılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir