Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Yeni Haritasının Görseli Paylaşıldı

Among Us Yeni Haritasının Görseli Paylaşıldı

Hala popülaritesi ile sunucularının dolup taştığına şahit olduğumuz Among Us en sonunda bir Twitter hesabına sahip oldu. Oyun ile ilgili yeniliklerin önceden paylaşılacağını tahmin ettiğimiz bu hesaptan gelen ilk gönderi ise oyunun yeni haritasını gösteriyor.

Innersloth‘ın önceden paylaştığına göre bu harita stüdyonun başka bir oyununu tema olarak alacaktı. Henry Stickmin oyununun Toppat Airship isimli gemisine ve paylaşılan Tweet‘deki büyük kokpite ve gemi dışının kırmızı rengine bakılacak olursa temayı kapsayan harita bu olacak. Ayrıca harita, Polus haritasından daha büyük olacak ve yeni görevler içerecek.

Among Us

Tweet üzerinde bahsedilen bir diğer haber ise 10 Aralık’da gerçekleşecek olan The Game Awards sırasında Among Us yenilikleri hakkında daha çok şey öğreneceğimiz. Geliştiricilerin doğrulamasına göre Aralık’da oyuna bir hesap sistemi gelecek fakat görünüşe göre bir hesap özelliğinden daha fazlasını görmemiz mümkün.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir Yorum

  1. selamın aleyküm nasısınız iyimisiniz nabıyonuz yiğenlerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir