Anasayfa > Oyun Haberleri > Among Us Yol Haritasında Yepyeni Özellikler Tanıtıldı

Among Us Yol Haritasında Yepyeni Özellikler Tanıtıldı

Perşembe günü yapılan Summer Game Fest yayınında pek çok stüdyo yeni oyunlarını ve oyunlara gelecek yenilikleri tanıttı. Bu listenin içinde yer alan Among Us ise oyunu geliştirecek birçok özellik ile ileride karşımıza çıkacak.

Paylaşılan yol haritası yeni bir harita, yeni renk ve kozmetikler, roller ve bir Saklambaç modunu içeriyor. Bu yeniliklerin yanında başarımlar ve hesapları bağlama özelliği de bulunurken, oyunun konsollara çıkacağı haberi de bir kez daha karşımıza çıkıyor.

Eklenecek ilk iki rol Şerif ve Bilim Adamından oluşuyor. Among Us gibi çıkarım oyunlarında popüler olan roller hem iyi hem de kötü taraf için fazlasıyla avantaj yaratabilir. Şerifin muhtemel görevi impostorı daha kolay ortaya çıkarmak veya ortadan kaldırmak olabilirken, Bilim Adamı impostorı analiz edebilme yeteneğine sahip olabilir.

Saklambaç önceden oyuncuların kendi kuralları dahilinde sıkça oynadığı bir mod iken, InnerSloth bunu gerçek oyun moduna çevirme kararı alarak impostordan kaçmayı daha da heyecanlı hale getiriyor. Getirilecek 6 yeni renk ve kozmetiklerle, kaçmayı başaramasanız bile şık bir şekilde ölebileceksiniz.

Henüz bir tarih verilmemiş olsa da yakın zamanda bu yeniliklerin bir kısmını görmeye başlamamız mümkün.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir