Anasayfa > Oyun Haberleri > Animal Crossing: New Horizons Satış Rekoru Kırdı

Animal Crossing: New Horizons Satış Rekoru Kırdı

El konsolu Nintendo Switch için geliştirilen, popüler serinin son oyunu Animal Crossing: New Horizons; 11 milyon oyuncuya ulaşarak epey zor bir rekoru kırdı. Switch platformuna çıkış yaptığı zamandan beri oldukça başarılı bir ivme ile dikkat çeken oyun, daha çıktığı ilk gün yaptığı 11 milyon satış ile bir rekoru egale etti. 

Kısaca anlatacak olursak; hayvan temalı ve bir yaşam simülasyonu olan oyun ülkemizde pek bilinmese de esasında köklü bir seri. Bu köklü serinin yeni oyunu da Switch kullanıcıları tarafından bir süredir bekleniyordu. Oyun nihayet çıktığında da bu bekleyişin hakkını epey verdiğini söyleyebiliriz. Zira yaşam simülasyonu Animal Crossing: New Horizons, ilk gün 11 milyon Nintendo Switch oyuncusu tarafından satın alındı.

Call of Duty Black Ops 4’un Rekoru Kırıldı

Yılların kült oyunu Black Ops serisinin 4. oyunu da da ilk çıktığı ay içinde bir konsolda ulaştığı yüksek satış rakamlarıyla, kırılması epey güç bir rekora imza atmıştı. Nihayet o rekor Animal Crossing serisinin son oyunu tarafından kırıldı.

Animal Crossing: New Horizons Satış Rekoru Kırdı

Aynı zamanda New Horizons şu anda Nintendo Switch tarihinin en çok satan 7. oyunu olarak listeleniyor.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir