Anasayfa > Oyun Haberleri > Anubis ve Chlorine Adlı Haritalar CS:GO’ya Eklendi

Anubis ve Chlorine Adlı Haritalar CS:GO’ya Eklendi

Valve Corporation tarafından geliştirilen  CS:GO’ya yeni bir güncelleme daha geldi.Bu güncellemeyle birlikte oyuna Anubis ve Chlorine adlı 2 harita daha eklendi.Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dünyanın en çok oynanan  FPS savaş oyunu olan  Counter Strike:Global Offensive  yeni bir güncelleme aldı. Counter Strike:Global Offensive güncellemeyle birlikte birçok yeniliğe kavuştu. Counter Strike  severlerin yüzünü güldüren bu güncellemeyle oyuna Anubis ve Chlorine  adında 2 adet yeni harita eklendi. Oyun severler bu yeni haritalardan Anubis ile Overwatch’ın birbirine benzediğini dile getirdi.Yeni haritalardan bir diğeri Chlorine haritasında ise terk edilmiş bir tema söz konusudur. Chlorine’da yer alan bu terk edilmişlik CS:GO severlerin dikkatini çekti.

Anubis ve Chlorine

CS:GO’ya 31 Mart’ta gelen güncellemede 17 adet silah kaplaması da bulunuyor. CS:GO yapımcısı Valve Corporation silah kaplamalarını tek bir seferde değil , yavaş yavaş yayımlayacağını duyurdu. Bu güncellemede sadece silah kaplamaları ve yeni haritalardan ziyade oyun içindeki ufak hatalarda düzeltildi.Bu güncellemeyle birlikte yeni kasa ögeleri de beraberinde geldi. Valve Corporation yeni bir güncellemenin ne zaman geleceğini henüz duyurmadı. CS:GO severler yeni güncellemeyle oyuna eklenecek yenilikleri iple çekiyor. Anubis ve Chlorine haritaları hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Enes Kocyigit

Ortaokuldan beri FPS oyunları meraklısıyım. Bu merakımı şuanda Counter Strike ile sürdürmekteyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir