Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Nintendo Switch Sürümü 30 FPS’te Çalışacak

Apex Legends Nintendo Switch Sürümü 30 FPS’te Çalışacak

Ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends Nintendo Switch üzerinde 30 FPS çalışacak. Yeni sürüme dair detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta sevilen battle royale oyununun Switch sürümü için bir fragman yayımlandı. 9 Mart itibarıyla çıkış yapan yapımın  Nintendo konsolunda 720p çözünürlükte 30 FPS çalışacağı belirtildi.

Oyun 576p ve 720p çözünürlüklerde 30 FPS performans gösterecek ve mobil modun sunduğu diğer desteklerden de yararlanacak. Apex Legends Nintendo Switch sürümü kullanımı daha kolay bir arayüze de sahip olacak.

Cross-play özelliği ise açma kapama seçeneği ile gelecek. Oyuncuların farklı platformlarda bulunmalarına rağmen aynı sunucularda oynayabilmelerini sağlayan cross-play Apex Legends’in Switch sürümünde kapatılabilecek. Böylece oyunu sadece diğer Switch kullanıcılarıyla oynamak isteyen oyuncular cross-play özelliğini devre dışı bırakabilecek.

Oyunu PC’de ve diğer konsollarda oynayan oyuncuların 60 FPS performans aldığını göz önünde bulundurursak bu özelliğin oldukça işe yarayacağını söyleyebiliriz. Yüksek çözünürlükler ve daha hızlı tepki süresine sahip olan monitörler özellikle bu tür oyunlarda oyuncu performansına büyük oranda etki ediyor. Rakip oyuncunun hareketlerini ve oyunda yaşanan olayları daha hızlı işleyen monitörler rekabete dayalı oyunlarda kimin kazanacağını belirleyebiliyor.

Apex Legends Switch sürümünün oynanış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Sevilen oyununun Switch versiyonu bugün itibarıyla çıkış yaptı. Oyun halihazırda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC üzerinde oynanabiliyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir