Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Thrillseekers Etkinliği Başlıyor

Apex Legends Thrillseekers Etkinliği Başlıyor

Apex Legends, önümüzdeki hafta Thrillseekers adında yepyeni bir etkinlikle bizlerle olacak. Etkinlik, şu an oyunda bulunan Genesis etkinliğinin bitim tarihinden itibaren, yani 13 Temmuz’da bizlerle olacak.

Apex Legends’in yeni etkinliği Thrillsekers önümüzdeki hafta itibarıyla bizlerle olacak. Bu yeni etkinlik bizlere üç yeni haftalık ödül, yeni kozmetikler ve en son büyük güncelleme ile eklenen arenalar için Overflow adında yeni bir harita kazandıracak ve bunların hepsi 3 Ağustos’a kadar sürecek.

Apex Legends Yeni Harita Overflow

Apex Legends’in yapımcısı EA’in yayımladığı resmi yazı, oyuna yeni eklenecek olan arena haritasının koridor odaklı bir harita olacağından bahsediyor. Bu yeni haritamız koridor odaklı olması sayesinde oyunda bulunan diğer haritalardan kendisini ayırıyor.

Yeni haritamız Overlook ve Slope adlı iki adet ilgi çekici noktaya sahip. Overlook daha fazla açık alana sahip ve oyunculara yüksek pozisyon sağlayan kapalı bir alana sahip. Haritanın bu parçası DMR ve Sniper tipi silah kullanmayı seven oyuncular için adeta bir cennet. Slope ise Overlook’a kıyasla adından anlaşıldığı gibi daha fazla eğime sahip bir mekan ve diğer takımı arkalamak ya da savunma tipi bir oynayış şekli kullanmak için ideal bir yer. Ayrıca haritamızda dikkatli olmazsak karakterimize zarar verebilecek birçok magma yolu bulunuyor.

Apex Legends Thrillseekers Haftalık Ödüller

Bu haftalık ödüllerimiz etkinliğimizin süresince yani üç haftaya yayılmış şekilde ve ödüllerimizi günlük ya da haftalık mücadeleleri tamamlayarak kazandığımız biletler sayesinde açıyoruz. Bir haftayı tamamlamak için kazanmamız gereken bilet sayısı önceki etkinliklerde de olduğu gibi 3000 adet.

Peki Thrillseekers etkinliği bizlere bu üç hafta boyunca neler verecek?

  • Birinci hafta bize Rampart için Wastelander efsanevi setini, bu setle uyumlu silah kozmetiğinin yanı sıra setle uyumlu silah arkadaşı da verecek.
  • İkinci haftamızda kozmetik bulunmamakta fakat  savaş bileti takviyesi ve iki adet ender değerlikte Apex paketi mevcut.
  • Üçüncü ve son haftamızda ise Bangalore için Lethal Enforcer setini ve bir adet silah arkadaşı,  bunların yanı sıra yüklenme ekranı ve savaş bileti takviyeleri de verecek.

Apex Legends Thrillseekers Kozmetikleri

Apex Legends her etkinlikte eklediği kozmetiklere yenisini eklemeye devam ediyor. Thrillseekers etkinlik güncellemesinde Mirage, Gibraltar, Revenant, Pathfinder ve Fuse için yeni kozmetikler eklenecek. Fakat güncelleme yeni kozmetikler eklemekle kalmayıp sevilen birkaç kozmetiği de sınırlı bir süre için geri getirecek.

Hakkında Baran Dilli

Küçüklükten beri teknoloji ve oyunlara meraklı. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir