Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Yeni Sezon Legacy Oyunculara Ne Sunacak?

Apex Legends Yeni Sezon Legacy Oyunculara Ne Sunacak?

Apex Legends için yeni sezon kapıdayken Respawn bize yeni bir oynanış videosu sundu. Peki bu oynanış videosu bize neler anlatıyor?

Oyun içine eklenen yan görev tarzındaki teaserlar ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir fragman ile Apex Legends’a gelecek yeni sezonun nasıl olacağına dair fikir edinmeye başlamıştık. Her sezondan önce olduğu gibi bu sezonda da ayrı bir oynanış videosu göreceğimizi biliyorduk. Bu videonun yayınlanmasıyla birlikte biraz daha dolu olacak bir sezon ile karşılaştık. Daha ilk saniyeleriyle bize yeni bir oyun modunun kalıcı olarak oyuna ekleneceğini söyleyen video, aynı zamanda yeni bir silahın ve son olarak da yeni bir karakterin de geleceğini anlatıyor.

Apex Legends Legacy Arenas

Yeni Oyun Modu: Arena

Oyuna eklenecek olan bu yeni modda oyuncular oyunda bulunan haritaların daha küçük ölçeklenmiş kısımlarında yine birer takım olarak rakipleri ile ölümüne savaşacak. Sadece üç kişiden oluşan iki takımın birbiriyle savaşacağı bu oyun modunda amaç battle royale modundan farklı olarak oynanacak olan rauntlarda üstünlük sağlayarak zafere ulaşmak. Diğer taktiksel FPS oyunlarından alışık olduğumuz silah satın alma ve geliştirme penceresi de bu modla birlikte Apex Legends’a ekleniyor.

apex legends 9. sezon legacy

Yeni Silah ve Yeni Karakter

Oyuna ekleneceğini söylediğimiz yeni silah ise bir ok ve yay. Silahın kullanması biraz yavaş gözükse de çok isabetli olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu silaha özel okların atışını değiştirecek iki adet eklentinin de beraberinde eklenecek olması da güzel bir çeşitlilik katıyor oyuna. Çeşitlilik demişken, yeni karakterimiz de diğerlerinden biraz farklı. Adı Valkyrie olan bu karakter düşmanlarına bomba salvosu yapabildiği gibi takım arkadaşlarıyla beraber başka bir noktaya süzülmek üzere havalanabiliyor da. Yeniden konumlanma konusunda Horizon’ın yeteneğini bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor.

Apex Legends Yeni Sezon Ne Zaman Gelecek?

4 Mayıs’ta gelecek olan bu güncelleme aynı zamanda oyunda bulundan Olympus haritasındaki değişiklikleri de beraberinde getirecek. Oyunu ilginç kılacak Arena modunu, yeni silahı ve karakteri denemeniz için önümüzde hala kısa bir süre var. Fakat 4 Mayıs’a kadar tüm bu yeniliklere göz atmak isterseniz yeni sezonun oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Bekircan Kırçiçek

21 yaşında ve oyun yelpazesi geniş, tür ayırt etmeksizin oynayıp deneyimlemeye çalışan, keyfine oynayan bir yabancı dil öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir