Anasayfa > Oyun Haberleri > Ark 2 The Game Awards Töreninde Duyuruldu

Ark 2 The Game Awards Töreninde Duyuruldu

Ark: Survival Evolved’un devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan Ark 2 The Game Awards ödül töreninde ilk kez görücüye çıktı. Detaylar haberimizde.

2015 yılında çıkışını gerçekleştiren ve hem oyuncular, hem de eleştirmenler tarafından beğenilmiş olan Ark: Survival Evolved hayatta kalma türünü farklı bir tema ile birleştirerek konusu ile de ilgi çekmeyi başarıyordu. Dinozorlar ile dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız oyunda teknolojinin tüm nimetlerinden de faydalanabiliyorduk. İnşa mekanikleri ve çok oyunculu modu ile de başarılı bir işe imza atan oyun şimdi ise duyurulan devam oyunu ile gündemde.

Vin Diesel‘in de kadrosunda yer aldığı Ark 2 oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden olan The Game Awards töreninde ilk kez karşımıza çıktı. Sinematik fragmanı yayınlanan oyun için şimdilik elimizde bir çıkış tarihi ise maalesef bulunmuyor ancak Ark 2‘nin de tıpkı ilk oyun gibi erken erişime açılabileceği söylentilerine de kulak asmakta fayda var. Ayrıca oyuncular bir devam oyununun yanı sıra Ark animasyon serisine de kavuşacaklar. 2022 yılında yayınlanacak seride Vin Diesel, Gerard Buttler, Russel Crowe, David Tennant, Karl Urban, Elliot Page ve Michelle Yeoh gibi ünlü isimler yer alacak. Vin Diesel‘in de projeye dahil olması ile birlikte vites yükselttiği iyiden iyiye belli olan Ark bakalım ikinci oyunu ile oyuncular tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir