Anasayfa > Oyun Haberleri > ARK: Survival Evolved Sevgililer Günü Etkinliği Başlıyor

ARK: Survival Evolved Sevgililer Günü Etkinliği Başlıyor

ARK: Survival Evolved, Sevgililer Günü özel etkinliğiyle oyuna birçok yeni içerik eklenecek ve oranlar üç katına çıkarılacak.

Love Evolved olarak adlandırılan oyun içi etkinlik bir hafta sürecek. Bu süre zarfınca çeşitli oranlar üç katına çıkarılacak ve oyuna birçok yeni gelecek.

ARK: Survival Evolved Sevgililer Günü etkinliği 11 Şubat’ta başlayacak ve 18 Şubat’a kadar sürecek. Geçtiğimiz yıl yapılan Love Evolved’un bir sonraki ayağı oyunculara kafasının üstünde kalpler olan Coelacanth’ı elde etme şansı sunacak.

Çeşitli aktivitelerdeki başarı ve kazanım oranları da bu etkinlikle değiştirilecek. Çiftleşme, eğitme ve oyuncu deneyim puanları 1 hafta boyunca üç kat daha fazla getiri sağlayacak. Sevgililer Günü kapsamında oyuna eklenecek eşyalar arasında temaya uygun bir kalkan, güneş gözlüğü ve çeşitli kıyafetler de yer alıyor.

Eşya tarafında ise bir çikolata kutusu ve Valentines Dino Candy adı verilen bir obje oyuna eklenecek. Bir hafta sürecek etkinlikte yeni Chibiler ve dinozorlar oyuna katılacak. Oyuncular aynı zamanda Flirt Emote adı yeni bir karakter animasyonunu kullanabilecek.

Love Evolved 2 olarak da adlandırılan etkinlik ARK: Survival Evolved‘da yapılan özel gün etkinliklerinden sadece biri. Studio Wildcard, Efecto Studios ve Virtual Basement tarafından geliştirilen yapım çeşitli hayatta kalma unsurlarını birleştiren bir aksiyon-macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir