Anasayfa > Oyun Haberleri > Asil 2.0 Paketi Çarşamba Günü VALORANT Mağazasına Geliyor

Asil 2.0 Paketi Çarşamba Günü VALORANT Mağazasına Geliyor

VALORANT’ın Asil silah kaplamasının ikinci versiyonu Asil 2.0 paketi, çarşamba günü VALORANT oyuncularının beğenisine sunulacak.

Phantom, Frenzy, Bucky, Odin ve bıçağa gelecek olan Asil 2.0 paketine olan ilk tepkiler olumlu yönde. Çok klas gözüken silah kaplamaları, oyunun geliştiricilerine göre hiper arabalardan ilham alınarak tasarlandı. “Asaletinizi konuşturun” başlığıyla paylaşılan tanıtım videosunda yeni silah kaplama paketindeki kaplamalar VALORANT oyuncularıyla paylaşıldı.

VALORANT Nick Değiştirme

Asil 2.0 Paketi

Videoda Asil 2.0 paketinin içerdiği Phantom, Frenzy, Bucky, Odin silahları ve bir de karambit şeklinde tasarlanmış bir bıçak gösteriliyor.

Oyunun silah tasarımcısı Chris Stone, yeni paket hakkında bazı yorumlarda bulundu. Stone, Asil 2.0 paketinin Cenevre Otomobil Fuarı’nda görülebilecek birçok hiper arabadan ilhamla tasarlandığını söyledi. Asil’in ilk versiyonundan daha agresif bir kaplama tasarlamak isteyen Riot, bunu yapmak için daha köşeli dokular ve silahtan yayılan efektler kullandı.

Asil 2.0 paketinin fiyatı ise beklendiği gibi biraz tuzlu. Bütün paketi ve hediye olarak verilen bir oyuncu kartını, spreyi, iki tane de silah uğurunu 7.100 VP karşılığında satın alabiliyorsunuz. Teker teker almak isterseniz her bir silahın fiyatı 1.775 VP olurken bıçağa 3.500 VP ödemeniz gerekecek.

Riot Games, daha önce Delipop kostümlerinin ikinci versiyonunu getirerek halihazırda oyunda bulunan kaplama paketlerinin yenisini yapmaya karşı olmadığını bizlere göstermişti. Yarın mağazaya gelecek olan Asil 2.0 paketi ile bu bir kez daha doğrulanmış oldu. Sırada hangi kaplama paketinin olacağı hakkında bir bilgimiz bulunmuyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir