Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Oldukça yakın zamanda duyurulan serinin en yeni oyunu Assasin’s Creed Valhalla, oldukça erken bir hataya kurban gitti. Oyunun çıkış tarihi sızdırıldı.  Henüz çıkış tarihi duyurulmayan oyunun, biz oyuncuların beğenisine hangi tarihlerde sunulacağını artık biliyor olabiliriz.

Assasin’s Creed Valhalla bir Twitch yayını aracılığıyla duyurulmuş, yayınlanan film gibi tanıtım videosu ile de oldukça heyecan toplamış dikkat çekmişti. Oyun dünyası bu Assasin’s Creed hararetini üzerinden yeni yeni atmaya başlamıştı ki yeni Assasin’s Creed oyunu Valhalla‘nın çıkış tarihinin aniden sızdırılması oyun dünyasında bomba etkisi yarattı.

Anlık Hata, Dikkatli Gözlerden Kaçamadı

Bir dağıtımcının yanlışlıkla oyunun çıkış tarihini girince olanlar oldu. Sosyal medyada dikkatli gözlerden kaçmayan hadisenin sonucunda biz oyuncular da beklediğimizden çok daha erken bir şekilde oyunun çıkış tarihi hakkında en azından bir fikir sahibi olduk. Yanlışlıkla girilen veriye göre Assasin’s Creed Valhalla‘nın sızdırılan çıkış tarihi: 16 Ekim 2020! 

Assasin's Creed Valhalla Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tabii ki böyle durumlarda resmi açıklamayı beklemek en iyisi olacaktır. Bu çıkış tarihinin henüz bir kesinliği bulunmamaktadır. Yalnızca dağıtımcı tarafından yapılması iddiayı daha da güçlendiriyor.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir