Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla 1.0.4 Güncellemesi Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla 1.0.4 Güncellemesi Yayınlandı

Yeni yayınlanan Assassin’s Creed Valhalla 1.0.4 güncellemesi ile oyunun performansı iyileştirildi. Detaylar haberimizde.

Oyuncuları Viking çağına götüren Assassin’s Creed Valhalla gün içerisinde yeni bir güncelleme daha aldı. 1.0.4 güncellemesi ile oyundaki birçok hataya çözüm getirilirken, oyunun performansında da iyileştirilme yapıldı.

1.0.4 yama paketiyle eleştiri alan düşman yapay zekasında da geliştirilme yapıldı. Yer yer gülünç hataların ortaya çıktığı oyunda bug ve glitchlerin de çözüldüğü ifade ediliyor.

Performansı büyük oranda etkileyen sistem hafızası ve ekran kartı hafızası kullanımı da iyileştirildi. Oyun masaüstünde arkaplana alındığından ortaya çıkan FPS düşüşleri yeni yamayla düzeltildi. Yama notlarını detayları olarak geliştiricinin resmi internet sitesinden de okuyabilirsiniz.

Güncelleme oyunun PC sürümünde 4.3 GB’lık bir boyuta sahip. Yama, konsol tarafında ise PlayStation 5’te 2.5 GB yer kaplarken, Xbox Series X ve Series S’te ise 5.3 GB’lık bir alan talep ediyor.

Serinin son halkası Assassin’s Creed Valhalla en başarılı çıkışlardan birini yapan Assassin’s Creed oyunu oldu. Viking dönemi ile beraber Assassin tarikatının farklı bir dönemine ışık tutan oyun, Layla Hassan ile Eivor’un serüvenini aynı potada eritiyor. Oyuncular, Viking yağmacı Eivor’a hayat verdiğimiz oyunda Norveç’i ve eski İngiltere topraklarını geniş düzeyde keşfetme şansı buluyor.

10 Kasım tarihinde çıkış yapan Assassin’s Creed Valhalla 1.0.4 güncellemesi ile oyun teknik tarafta daha stabil bir hale geldi.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir