Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Bölgeleri Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Assassin’s Creed Valhalla Bölgeleri Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Seriyi Viking çağına götürecek Assassin’s Creed Valhalla bölgeleri ve yerleşim merkezleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Serinin son halkası Assassin’s Creed 2’den hatırladığımız bir özelliği geri getirecek. Ana karakter Eivor’un anglo sakson topraklarında Ravensthorpe adında “yuvam” dediği bir yerleşim bölgesi olacak.

Eivor’un evi olan Ravensthorpe, Valhalla’nın ana hikayesine örülen görevlerin başlayacağı bir nokta olacak. Oyuncu buradaki topluluğu büyütebilecek ve düzenleyebilecek. Geliştirici ekipten David Bolle, Assassin’s Creed Valhalla Ravensthorpe bölgesinin önemindende  dem vurdu. Basit bir stoklama merkezinden çok daha fazlası olduğunu belirten Bolle, bu bölgede bir demirci, kışla, ahır ve ticaret noktası olacağını da ekledi.

Assassin’s Creed Valhalla bölgeleri

Eivor’un evi olan Ravensthorpe’daki karakterler ile etkileşime geçebilecek, romantik ilişkiler yürütebilecek ve diğer karakter arasındaki anlaşmazlıkları çözebileceğiz. Küçük çapta görevlerin yanı sıra hikayeye yön veren olayların da bu noktadan başlayacağı belirtilen detaylar arasında. Oynanış boyunca karşılaşacağımız diğer karakterleri saflarımıza katabilecek ve akabinde onları ile Ravensthorpe’da görebileceğiz.

Oyunun PR kampanyasından da hatırladığımız gibi Viking Gibi Yaşa, Öl ve Dövüş ifadesi Valhalla’nın genel yapısına kazınmış gibi duruyor. Eski Britanya’ya yapacağımız saldırılarda kendi köyümüzü kuracak ve Viking kolonilerini anglo sakson topraklarına taşıyacağız.

Assassin’s Creed Valhalla bölgeleri arasından en önemlisi olan Ravensthorpe, Eivor’un Britanya’daki memleketi olacak. Serinin son oyunu Kasım ayında PC, PlayStation 4, Stadia, Xbox One, Xbox Series X ve PlayStation 5 için çıkış yapacak.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir