Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Fragmanı Görücüye Çıktı

Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Fragmanı Görücüye Çıktı

Assassin’s Creed Valhalla çıkış fragmanı yayınlandı. Video Ubisoft North America kanalında görücüye çıktı. Detaylar haberimizde.

Oyuncuları Viking dönemine götüren yeni Assassin’s Creed oyunun çıkış fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Assassin’s Creed serisinin son halkası 10 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X ve Series S, PlayStation 4, Stadia ve PC için çıkış yaptı. PC Gamer, Game Informer ve IGN inceleme içeriklerinde oldukça yüksek puanlar alan son Assassin’s Creed oyunu, 12 Kasım’da da PlayStation 5 için çıkış yapacak.

Oyunun fragmanında ise anlatıcının aşağıdaki ifadeleri kullandığı duyuluyor.

“Eivor, vatan toprağı yetersiz kaldığında halkına yeni bir yuva verdin. Vikinglere savaşmak için bir sebep verdin. Parçalanmış krallıkları dizginledin. Fakat en büyük yolculuğun hala seni bekliyor.

Şimdi git, Eivor. Valhalla’da yerini al.”

Assasin’s Creed Valhalla için serinin en iyi oyunu gibi ifadeler yer almaya başladı bile. Diğer tarafta yapımda teknik sıkıntıların pek fazla olduğu da söyleniyor. İlk gün yamasıyla 7 GB’lık bir güncelleme alan Assassin’s Creed Valhalla, oyuncuları Viking savaşçı Eivor ile tanıştıracak.

Paylaşılan Assassin’s Creed Valhalla çıkış fragmanı oyunun çizgisel bir yolculuk izlemeyeceği fikrini de öne çıkarıyor. Anlatılan hikaye ön tarafta bir Viking’in farklı bir dünyaya yolculuğunu benimserken, arka planda da yüzyıllardır süregelen Suikastçi ve Tapınakçı mücadelesini hissettiriyor.

Oyun önümüzdeki süreçte Siege of the Paris ve Wrath of the Druids adlı iki adet DLC paketi alacak. Yapım daha sonra Beowulf ile ilgili bir görev serisini bünyesine katacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir