Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Belli Oldu

Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Belli Oldu

 Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi 17 Kasım 2020 olarak belirlendi. Ubisoft Forward etkinliğinde oyunun altı dakikalık oynanış videosu, geliştirici röportajı ve çıkış tarihi gösterildi.

Ubisoft Forward etkinliğinde geçtiğimiz hafta sızdırılan Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu da yer aldı. Viking dönemini oldukça etkileyici bir şekilde resmeden oyunda yağmalama, kale kuşatma ve meydan muharebelerine bolca yer verildi. Serinin en geniş haritasına sahip olacak Assassin’s Creed Valhalla’nın oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Çift kalkan, zincirli gürz, çift balta, kılıç ve çok daha fazlasına sahip olan zengin silah envanterinin yanı sıra oyun düşman çeşitliliği konusunda da tatmin edecek gibi görünüyor. Assassin’s Creed Odyssey Atinalılar, Spartalılar, yerel savaşçılar ve tarikat üyelerinden oluşan kısıtlı bir düşman çeşitliliğine sahipti. Röportajda bu konuya değinen geliştirici ekip, etkinlik sonrası Assassin’s Creed Valhalla gösteriminde düşman çeşitliliği üzerine yoğunlaştıklarını belirtti.

 Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi

Dövüş bağlamında birçok yenilikle donatılan Assassin’s Creed Valhalla, Nordik savaşçılar ve çift baltalarıyla beraber etkileyici bir savaş atmosferiyle geliyor. Etkileşime açık ve devasa bir açık dünyaya sahip olan oyunun oyuncuları uzun bir süre meşgul tutacağı da tahminler arasında.

Assassin’s Creed Valhalla PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkış yapacak. Assassin’s Creed serisinin son halkası aynı zamanda yeni nesil konsollar üzerinde de oynanabilecek. 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir