Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Değişti

Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi Değişti

 Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi üzerinde değişiklik yapıldı. Serinin son halkası planlanan tarihten bir hafta erken çıkacak.

17 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapması planlanan olan Assassin’s Creed Valhalla’nın yeni çıkış tarihi 10 Kasım 2020 olarak belirlendi. Ubisoft yaptığı duyuruda oyunun Xbox Series X ile aynı gün çıkacağı belirtildi. Assassin’s Creed serisinin son oyunu yeni nesil konsollar eşliğinde piyasaya sürülecek.

Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi

Assassin’s Creed Valhalla’yı ön sipariş ederek satın alan oyuncular için ek içerikler olacak. Gold, Ultimate ya da Collector’s Edition paketleri The Way of Berserker görevinin yanında ek içerikler de barındıracak.

Assassin’s Creed Valhalla sızıntılarla dolu bir çıkış süreci geçirdi. Ubisoft Forward etkinliğinde görücüye çıkması planlanan birçok içerik çeşitli forumlarda sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler arasında oyunun 30 dakikalık bir oynanış videosu da yer aldı.

Yapım sızıntıların yanı sıra geliştirici ekip bağlamında birtakım sorunlarla karşılaştı. Yaratıcı ekibin başındaki isim Ashraf Ismail’in ekipten çıkarılması da geliştirme sürecini aksatan bir etken oldu.

Assassin’s Creed Valhalla Hakkında

Assassin's Creed Valhalla çıkış tarihi

Oyuncuları Viking dönemine götüren Assassin’s Creed Valhalla’nın geliştirici koltuğunda Ubisoft’un deneyimli geliştirici stüdyosu Ubisoft Montreal oturuyor.

Kadın ya da erkek Eivor ile Anglosakson toprakları üzerinde yerleşkeler kurup, kuşatmalar yöneteceğimiz yeni yapımda gizli bıçak da olacak. Assassin’s Creed’in en ikonik silahı olan hiddenblade, serinin son halkası Valhalla ile beraber geri dönecek.

Bununla beraber düşman çeşitliliğinin de arttığı ve çift silahla dövüşme gibi opsiyonların geldiği oyunda diğer oyunlara nazaran daha fazla içerik olacak.

Yeni Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi 17 Kasım 2020 olarak belirlendi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve PC platformları için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir