Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Dilediğiniz Zaman Cinsiyet Değiştirebilmenize İzin Verecek

Assassin’s Creed Valhalla Dilediğiniz Zaman Cinsiyet Değiştirebilmenize İzin Verecek

Assassin’s Creed Valhalla, Eivor karakterinin cinsiyetini dilediğimiz zaman değiştirebilmemize imkan tanıyacak.

Assassin’s Creed Valhalla’nın geliştirici ekibi IGN ve GamesRadar’a verdiği röportajlarda Eivor’un cinsiyetini ve yetenek ağacındaki seçimlerinizi dilediğiniz zaman değiştirebileceğinizi açıkladı.

Assassin's Creed Valhalla Eivor

Oyuncu istediği zaman ana karakter Eivor’un cinsiyetini değiştirebilecek. Örneğin erkek Eivor’u seçen bir oyuncu, oynanış esnasında kadın Eivor’a geçiş yapabilecek. Cinsiyet değişikliği oyunun ana unsurlarını etkilemese de değişikliğin ufak çaplı sonuçları olacak.

Farklı cinsiyetler ile oynama özelliği Assassin’s Creed Odyssey’de iki kardeş konseptiyle sunulmuştu. Serinin son halkası farklı cinsiyete sahip farklı karakterlerin aksine, tek bir ana karakterle çıkış yapacak. Assassin’s Creed Valhalla Eivor karakterinin istenildiği zaman karakter cinsiyetini ve yetenek ağacını değiştirme özelliğiyle gelecek.

Röportajlarda verilen demeçlerde cinsiyet değişikliğinden sonra oyun içerisinde ufak boyutta değişiklikler olacağından bahsedildi. Ana hikayede bir değişiklik olmasa da NPC diyaloglarında birtakım değişiklikler olacağı tahminler arasında.

Ek olarak röportajda belirtilene göre Assassin’s Creed Valhalla geliştirici ekibi oyunculara her şeyi deneme şansı sunmak istiyor.

“Oyuncuların mümkün olan tüm olasılıkları denemesini istiyoruz” demecini veren ekip, serinin bir önceki oyunundan da hatırlayacağımız RPG ögelerini güçlü tutmayı planlıyor. Diyaloglar ve seçimler, Eivor’un hikayesinde oldukça önemli bir rol oynayacak.

Assassin’s Creed Valhalla çıkış tarihi 17 Kasım 2020 olarak belirlendi. Oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Yasir KOCA

Oyunlara ilgisi super mario ile başlayan, sizlere haberleri direkt kaynağından taşıyan, tecrübe kazanmak için yazı yazan bir genç.

Bir Yorum

  1. Susturucu mu bu tak çıkar, tak çıkar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir