Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla DLC Paketleri Duyuruldu

Assassin’s Creed Valhalla DLC Paketleri Duyuruldu

Assassin’s Creed serisinin son halkası Assassin’s Creed Valhalla DLC paketleriyle geliyor. Oyunun çıkış sonrası planı duyuruldu.

Assassin's Creed Valhalla DLC

Geçtiğimiz gün Ubisoft North America resmi YouTube kanalı üzerinden çıkış sonrası planına dair bir video yayınlandı.

Dört dakikalık video Assassin’s Creed Valhalla’nın iki genişleme paketine ve bir adet ekstra göreve dair detayları görücüye çıkardı. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids

Oyuncuları Viking çağına götürecek olan oyunun ilk genişleme paketi Wrath of the Druids olacak. Viking Eivor’a hayat verecek olan oyuncular İrlanda’ya yolculuk yapacak ve eski bir Druid tarikatının gizemlerini çözmeye çalışacak.

Wrath of the Druids DLC paketi önümüzdeki yıl bahar aylarında çıkış yapacak.

Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris

Assassin's Creed Valhalla DLC

2021 yazında çıkması planlanan Siege of Paris genişleme paketi ise Avrupa’nın orta çağın başlarında gördüğü en büyük savaşlardan birini konu alacak. Viking döneminin en ünlü kuşatmalarından biri olan Paris Kuşatması ile oyuncular Frenk başkentini içeriden ele geçirmeye çalışacak.

Bonus Görev: The Legend of Beowulf

İnsanlık tarihinin en popüler destanlarından biri olan ve bir noktada J.R.R. Tolkien’e dahi esin kaynağı olmuş Beowulf Destanı da yeni Assassin’s Creed oyununda yer alacak.

Assassin’s Creed Valhalla DLC paketleri ve bonus görev Season Pass, Gold Edition ya da Ultimate Edition adlı sürümler içerisinde yer alacak. Bununla beraber oyunun geliştirici ekibi 2021’in başından yıl sonuna kadar belli aralıklarla ücretsiz içerikler yayınlayacak.

Bu yılın sonu ve önümüzdeki yılın bahar, yaz ve sonbahar aylarında olmak üzere toplam dört adet ücretsiz genişleme paketi de oyuna eklenecek. Geliştirici ekibi eklenen her yeni içerikte zengin oynanış ögelerinin olacağını belirtti.

Assassin’s Creed Valhalla Discovery Tour Geliyor

Önceki Assassin’s Creed oyunlarında Discovery Tour modu ile tanışmış ve antik kentlere dair entelektüel bir bakış açısı kazanmıştık. Geçtiğimiz gün paylaşılan videoda serinin son halkasında da bir keşif modunun olacağı duyuruldu.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir