Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Gold Oldu!

Assassin’s Creed Valhalla Gold Oldu!

Assassin’s Creed Valhalla Gold statüsüne ulaştı. Ubisoft’un yeni nesilde merakla beklenen yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın çıkışa hazır anlamına gelen ”Gold” statüsüne ulaştığı açıklandı. Detaylar haberimizde.

Assassin’s Creed Valhalla Sistem Gereksinimleri ve Oynanış Videosu Yayınlandı

Geçtiğimiz gün sistem gereksinimleri ve yeni oynanış videosu yayımlanan Assassin’s Creed Valhalla hakkında yeni gelişmeler mevcut. Çıkışına az bir süre kalan oyuınun, çıkışa hazır anlamına gelen ”Gold” statüsüne ulaştığı açıklandı. Gold, oyun sektöründe genel olarak satışa hazır, çıkış yapabilecek düzeyde hazır hale gelen oyunlara takılan bir statü ismi. Bu haberle birlikte artık oyununun çıkış için tamamlandığını anlıyoruz.

Assassin’s Creed Valhalla Gold Oldu!

Ubisoft Türkiye hesabından paylaşılan Türkçe paylaşımda ”Gold” statüsüne ulaşmanın paylaşılmasından oldukça gurur duyulduğundan bahsedildi. Bunun yanında oyunda çalışan herkes adına Viking destanlarının nasıl yazılacağını görmek için sabırsızlanıldığı da eklendi. Oyunun çıkış tarihi mevcut ve yeni nesil konsollar için 10 Kasım olarak tekrardan belirtildi.

Ubisoft için oldukça önemli olan Asssassin’s Creed serisinin yeni oyunu olacak Asssassin’s Creed Valhalla için artık sadece 10 Kasım’ı beklemek kaldı. Oyun bizleri Viking çağına götürecek ve destansı hikayelere ve savaşlara tanıklık edeceğiz. Oyun Gold statüsünde ve bu bağlamda oyuncuların karşısına çıkmaya hazır. Oyun PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series S/X ve PC platformları için 10 Kasım 2020’de çıkışını yapacak.

Siz oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Çıkınca oynamayı düşünüyor musunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir