Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla İlk Gün Güncellemesi Detayları Belli Oldu

Assassin’s Creed Valhalla İlk Gün Güncellemesi Detayları Belli Oldu

Assassin’s Creed Valhalla ilk gün güncellemesi detayları belli oldu. Yarın çıkış yapacak oyunun boyutuna 7 GB’lık bir yama eklenecek.

Temelinde 45 GB boyuta sahip olan Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi performans tarafında da iyileştirmeler getiriyor. İlk gün yamasıyla gelen yenilikleri listeledik.

  • Yerelleştirilmiş ses paketleri eklendi. Bölgeye göre değişim gösteren dil paketleri yüklendi.
  • The Codex – Serinin önceki halkalarında Animus Database olarak bilinen veri bankası Assassin’s Creed Valhalla ilk güncelleme içinde Codex olarak geri gelecek. Yeni veri bankası Database ve Tutorials olarak iki ayrı kısımdan oluşacak.
  • Database – Assassin’s Creed Valhalla’nın tasvir ettiği dünya ve insanları hakkında bilgi verecek.
  • Tutorials – Oyunda öğrendiğiniz her şey hakkında bilgi almanızı sağlayacak.

Diğer geliştirmeler:

  • Performans iyileştirildi.
  • Görev temelli sorunlar düzeltildi.
  • Oyunun denge ayarı cilalandı.
  • Çeşitli hatalar çözüldü.

Assassin’s Creed Valhalla ilk gün güncellemesi haricinde birçok genişleme paketine de sahip olacak. Geçtiğimiz haftalarda oyunun izleyeceği çıkış sonrası süreci duyurulmuş ve iki adet DLC hakkında detaylar verilmişti. Oyun The Siege of Paris ve Wrath of the Druids adındaki iki ek paketin yanı sıra bir de ekstra görev içeriği alacak. Bu ek içerik sayesinde oyuncular antik bir Anglosakson destanı olan Beowulf ile ilgili bir serüvene atılacak.

10 Kasım tarihinde çıkış yapacak olan Assassin’s Creed serisinin son halkası oyuncuları Viking dönemine götürecek. Oyuncular Eivor adında bir karaktere hayat verecek ve Isu halkının geçmişine dair bilgileri ortaya çıkaracak. PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde oynanabilen yapımın, yeni nesil konsollarla beraber çıkış yapması planlanıyor.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir