Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Sızdırıldı

Sızdırılan otuz dakika uzunluğundaki Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu serinin son halkasına dair tüm detayları ortaya çıkarıyor.

Üç parça olarak sızdırılan oynanış videosu bir Reddit kullanıcısı tarafından birleştirilmiş. Videoyu platformlardan kaldırabilmek için Ubisoft hızla çalışıyor. Ubisoft Forward etkinliğinde birçok oyunla beraber göreceğimizi tahmin ettiğimiz Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu Xbox One platformunda kaydedildi. Oynanış bağlamındaki birçok detayı gözler önüne seren videoda bir gemi savaşına, bir kale kuşatmasına ve A Fury from the Sea isimli bir göreve şahit oluyoruz.

Assassin's Creed Valhalla oynanış videosu

Northwic adındaki topraklarda atını süren Eivor ile başlayan video, ana karakterin kurtlara karşı olan bir mücadelesi ile devam ediyor. Serinin diğer oyunlarına göre daha hızlı ve çevik olmayı gerektiren savaşlar, Assassin’s Creed serisinin son oyunu Assassin’s Creed Odyssey’i andırır nitelikte. Düşman çeşitliliğinin artırılacağını belirten geliştirici ekip sözünde durmuş gibi görünüyor. Sızdırılan oynanış videosunda farklı tipte çeşitli düşmanlara şahit oluyoruz. Nordik temalara bezenmiş olan oyunun arayüzü ise oldukça sade gözüküyor.

Sinematik kamera sayesinde karakterimizin at sürüşünü farklı açılardan da görmek mümkün. Daha sonra Finnr isimli bir karakterden görev alan Eivor, East Anglia’nın Burgh kalesine doğru harekete geçiyor.

Assassin's Creed Valhalla oynanış videosu

Sızdırılan oynanış videosunda ana karakter Eivor ve yağmacı Viking birlikleri kale kapısına bir koçbaşı götürüyor. East Anglia’ya ait olduğunu öğrendiğimiz kale kuşatma savaşı, Assassin’s Creed Odyssey’de deneyimlediğimiz meydan muharebelerini de hatırlatıyor. Nispeten büyük çapta olan bu savaşlar oldukça uzun sürüyor. Rued adında bir düşmanla yapılan boss savaşını da barındıran video, an itibarıyla birçok platformdan kaldırılıyor.

2020’nin son çeyreğinde piyasaya çıkması planlanan Assassin’s Creed Valhalla seriyi Viking dönemine götürecek. PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox One, Xbox Series X platformlarında oynanılabilir olacak. Kale kuşatma, gemi savaşları, yağmalama ve uzun süredir beklenen hidden blade gibi detaylarla donatılan Assassin’s Creed Valhalla serinin severleri tarafından heyecanla bekleniyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Bu videodan önce hypeım vardı. Hatalarını anladılar, değiştirecekler sanıyordum fakat yanılmışım. Bir copy paste oyun daha geliyor ve bence Cyberpunk varken adı bile konuşulmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir