Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Yayınlandı

Birçok oyunun sinematik fragmanının ilk gösteriminin yapıldığı Inside XBOX etkinliğinde Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk bakış videosu yer aldı. Oyun içi görüntüyü sinematik kamerayla tanıtan video serinin sevenlerini heyecanlandırdı.  

assassin's creed valhalla oynanış

Antik mekanları yeniden tasarlama konusunda oldukça başarılı olan Ubisoft, seriyi Viking çağına götürecek olan son oyunda oyuncuları Stonehenge’e, Norveç’in karlı dağlarına ve savaşın hakim olduğu İngiltere’ye götürüyor.

Asssassin’s Creed Valhalla oynanış sinematiğini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Beklenenden daha kısa olan Assassin’s Creed Valhalla sinematik oynanış videosunda gördüklerimiz yapımcı ekipte yer alan Ashraf Ismail tarafından yorumlandı. Ismail serinin son halkasıyla gelen yeniliklerden bahsetti.

“Karakterimiz Eivor, halkı için refaha erişmiş bir yerleşke kurmak adına Norveç’in karlı dağlarından İngiltere’ye doğru yola çıkacak. Viking uzungemileri ile İngiltere’ye akınlar yapabilirken, krallarla ve Viking savaşçılarla müttefiklik kurabileceğiz.”

İngiltere topraklarında köyler ve yerleşkeler kurabileceğimiz oyunda İngiliz asillerle ve Viking savaşçılarla ilişkiler kurabileceğiz. Yapılan tüm duyurularda Viking Gibi Yaşa, Savaş, Dövüş sloganını görmek mümkün. Hem Assassin’s Creed temasını hem de Viking dönemini yansıtmayı hedefleyen oyun seriye sadık kalabilecek mi sorusu ise hayranların aklını kurcalıyor.

assassin's creed valhalla oynanış

Assassin’s Creed Valhalla oynanış fragmanının dikkatimizi çeken yönlerinden biri de kuşatma savaşları oldu. Akıncı birliğimizle koçbaşı gibi kuşatma aletleri kullanabilecek ve kalelere saldırabileceğiz.

Yeni karakter geliştirme ve dövüş sisteminin de bizi beklediğini sözlerine ekleyen Ashraf Ismail, fragmanda gördüğümüz tüm görüntülerin tamamen oyun içinden olduğunu belirtti. Assassin’s Creed Valhalla’da çift elli dövüş sistemine ek olarak bir hidden blade de olacak. Assassin’s Creed Odyssey’deki durumun aksine düşman çeşitliliği de artacak.

  • Çift elli dövüş sistemi ve hidden blade,
  • Karakter geliştirme sisteminde yenilikler,
  • Düşman çeşitliliği,
  • Viking akınları ve kale kuşatmaları,
  • İngiliz asiller ve Viking savaşçılar ile müttefiklik,

gibi yeniliklerin olacağını tahmin ettiğimiz Assassin’s Creed Valhalla’nın 2020 sonunda bizlerle olması planlanıyor. Smart Delivery (Akıllı Teslimat) sistemi içerisinde yer alan Assassin’s Creed Valhalla bir kere satın alındığı halde hem Xbox One’da hem de Xbox Series X’de oynanabilecek.

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

4 Yorumlar

  1. bu serinin adı niye hala assassins creed ki abi farklı bi şey koysunlar artık acliği kalmadı

  2. Baltalara çok yükseldim ama oynanışı daha net gösterseler çok iyi olurmuş

  3. kursağımızda kaldı valla, biraz daha uzun bir video olsa hiç fena olmazdı. yine de çok güzel gözüküyo

  4. Oyun çok güzel görünüyor be, ama bilin bakalım kimin sistemi yetmiyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir