Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla River Raids Güncellemesi Bu Ay Geliyor

Assassin’s Creed Valhalla River Raids Güncellemesi Bu Ay Geliyor

Assassin’s Creed serisini Viking dönemine götüren Assassin’s Creed Valhalla River Raids güncellemesini bu ay alacak. Detaylar haberimizde.

Oyunu çıkışından sonra da taze tutmayı hedefleyen Ubisoft geçtiğimiz günlerde oyunculardan yoğun tepki almıştı. Oyun içi elde edilebilen ücretsiz ekipmanların azlığı oyuncuları kızdırmış ve oyun içi mağaza politikası da eleştirilmişti.

Ubisoft yeni Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi ile birtakım hataları çözecek ve River Raids yani nehir yağmalarını oyuna ekleyecek. Yeni güncellemeyle beraber üç adet yeni bölgenin de keşfedilmeye hazır olacağı bekleniyor. Bu bölgelerde oyundaki değerli eşyalar da bolda bulunacak.

Ubisoft, Assassin’s Creed oyunlarını çıkışından sonra da çeşitli içeriklerle destekleme politikasına ilk olarak Assassin’s Creed Odyssey ile başlamıştı.

Geliştirici firmanın serinin son halkasında bu süreci daha da kararlı bir şekilde devam ettirmek istediği anlaşılabiliyor. 10 Kasım 2020’de çıkış yapan Assassin’s Creed Valhalla ücretsiz ve ücretli olmak üzere birçok yeni içerik aldı.

Yule Festival ve River Raids içeriklerinden sonra Assassin’s Creed Valhalla için yeni paketler gelmeye devam edecek. Ubisoft oyun içi alışverişleri teşvik etmek için oyuna yeni zırhlar ve ekipmanlar ekliyor. Fakat ufukta Assassin’s Creed Odyssey ile kıyaslandığında daha uzun sürmesi planlanan olan bir içerik destekleme dönemi bulunuyor.

Oyun önümüzdeki aylarda yeni ek paketler alacak. Assassin’s Creed Valhalla DLC paketleri oyuncuları Paris Kuşatması’na davet edecek ve onlara dönemin gizemli tarikatlarından birini keşfetme şansı sunacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir