Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC Paketi Detayları Sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC Paketi Detayları Sızdırıldı

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC paketine dair detaylar sızdırıldı. Ek pakete dair bilgiler internette kendine yer buldu.

10 Kasım 2020’de çıkış yapan Assassin’s Creed Valhalla serinin en başarılı satış rakamlarına ulaşan oyunlarından biri oldu. Çıkış sürecinden sonra birçok ek içerik alan oyunun, iki büyük genişleme paketi alması planlandı. Valhalla’nın ek paketlerinden ilki Wrath of the Druids oldu. Oyuncuları İzlanda’da mistik bir tarikatın köklerine götüren ek paket, oyuna yeni etkinlikler ve ortalama 15 saatlik bir oynanış süresi ekledi.

Bir diğer DLC paketinin ise Siege of Paris olacağı geçtiğimiz süreçte duyurulmuştu. Oyuncuları Paris Kuşatması’na davet eden ek paketin detayları ise geçtiğimiz gün internette sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgiler arasında DLC senaryosunun kısa bir özeti, Hidden Ones birliğinin varlığı ve bir diyalog parçası yer aldı.

Oyun dosyalarında veri madenciliği yaparak bulduğu bilgileri paylaşan kullanıcı, Assassin’s Creed Valhalla’ya yeni bir silah türünün de ekleneceğini belirtti. Öne sürdüğü iddiaya göre oyuncular tek elli kılıçları da kullanabilecek. Bir önceki genişleme paketi ile oyuna orak silahı eklenmişti. Frenklerin tek elli kılıçları kullandığını da göz önünde bulundurduğumuza bu iddiaların doğruluk payı olabilir.

Siege of Paris DLC Çıkış Tarihi

Siege of Paris’in senaryo özeti de detaylar arasında yer aldı

Şarlman’ın torununun torunu Şişko Charles’ın yönettiği Frenk İmparatorluğu, topraklarındaki Vikinglere karşı savaş yürüttü. Ravensthorpe’un savaş tehlikesinden korunmak için Frenk diyarında yeni müttefikler kazanması gerekiyor.”

Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris DLC paketinin çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Fakat bilgileri sızdıran kullanıcı oyunun PlayStore üzerinde 9 Kasım’da satışa sunulacağını öne sürdü. Tahminler yeni içeriğin bu yaz çıkacağını öne sürse de henüz geçerliliği bulunmayan iddialar biraz daha bekleyeceğimiz anlamına gelebilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir