Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC 29 Nisan’da Geliyor

Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC 29 Nisan’da Geliyor

Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids ek paketiyle oyuncuları İrlanda’ya götürecek. Ek paket hakkındaki detaylar haberimizde.

Assassin’s Creed Valhalla çıkış sonrasında alması beklenen iki büyük DLC paketinden ilkini 29 Nisan tarihinde alacak. Wrath of the Druids ek içeriğiyle oyuncular İrlanda’ya yolculuk edecek ve bir tarikata karşı mücadele edecek.

Firmanın resmi internet sitesinde ek paket hakkında aşağıdaki ifadeler yer aldı.

“Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids ile İrlanda’nın mistik güzelliğini keşfederken Kelt krallarının dostluğunu kazanın ve bir druid tarikatı olan Children of Danu’ya karşı mücadele edin.”

Assassin’s Creed serisinin son halkası çıkış sonrası süreçte birçok yeni içerik alacak. Bir önceki oyun Assassin’s Creed Odyssey’e kıyasla daha fazla ek paket alması beklenen oyunda kısa süreli bir etkinlik de başladı. Ostara Festival adı verilen ücretsiz etkinlik 18 Mart tarihinden 8 Nisan’a kadar devam edecek. Bu süreçte oyuncular yeni ek içeriklerden yararlanabilecek.

Bir sonraki Assassin’s Creed Valhalla DLC paketi ise daha sonra çıkış yapacak. The Siege of Paris genişleme içeriğiyle beraber oyuncular Viking istilalarında bir dönüm noktası olan Paris Kuşatması’na katılabilecek. Halihazırda devam eden Ostara Season içerikleri ise son olarak Mastery Challenge adında çeşitli oyun içi etkinlikler sunmayı hedefliyor. Oyuncuların zamana karşı yarışıp skorlar elde etmeye çalışacağı etkinlikler bahar aylarının sonunda gelecek.

Assassin’s Creed Valhalla ise 10 Kasım 2020’de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC platformları için çıkış yaptı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir