Anasayfa > Oyun Haberleri > Assassin’s Creed Valhalla’nın Ana Karakteri Eivor’un Kadın Hali Gösterildi!

Assassin’s Creed Valhalla’nın Ana Karakteri Eivor’un Kadın Hali Gösterildi!

 Fransız video oyun geliştirici ve yayımcı şirketi Ubisoft tarafından geliştirilen popüler seri Assassin’s Creed’in yeni çıkacak oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın ana karakteri Eivor’un kadın hali yeni fragmanla gösterildi. 

Ubisoft resmi YouTube kanalından paylaşılan yeni orijinal oyun müziğini de içeren sinematik fragmanda, oyundaki ana karakter olan Eivor’un kadın hali ön plana çıkarılarak, oyundan farklı kesitler birleştirilip oyun müziği de eklenerek yeni bir sinematik fragman deneyimi sunuluyor. Daha önce paylaşılan fragmanlarda ana karakterimiz Eivor’u görsek bile oyunda cinsiyet değişimi olacağını biliyorduk. Eivor’un kadın da olabileceği açıklaması sonrası yeni sinematik fragmanda Eivor’un kadın hali gösteriliyor.

AC: Valhalla Eivor’un Kadın Halini İçeren Fragman!

Üstte gördüğünüz paylaşılan yeni fragmanda Eivor’u yakın bir açıdan görme fırsatı buluyoruz. Oyun vikingler döneminde geçecek ve Eivor’un hem erkek hem kadın halinin viking insanına oldukça benzediğini ve çok uyumlu tasarlandığını söyleyebiliriz. Eivor’un kadın halinin olukça acımasız, hırslı, güçlü ve savaş tekniği bakımından usta bir karakter olduğunu görüyoruz. Fragmanın sonunda ise Eivor’un erkek halinin oldukça iri bir şövalye ile yaptığı düellonun kadın haline uyarlanmış şeklini izliyoruz. Her şey bitti karakterimiz öldü derken Eivor’un kadın hali, serinin popüler silahı olan Gizli Bıçağı çıkarıyor ve düşmanına saplıyor.

Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, aksiyon RYO oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Vikingler dönemini konu alacak yapımda ana karakterimiz Eivor’un hem erkek hem kadın hali arasında geçiş yapabileceğiz. Oyun hem yeni nesle hem de eski nesle çıkış yapacak. Yani oyun PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X  ve PC için çıkışını yapacak. Oyun aynı zamanda Google’ın bulut tabanlı oyun servis hizmeti Google Stadia’ya da çıkışını yapacak. AC: Valhalla, 17 Kasım 2020’de piyasaya çıkışını yapacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir