Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart İçin Yeni Bir Fragman Yayımlandı

Atomic Heart İçin Yeni Bir Fragman Yayımlandı

Merakla beklenen oyun Atomic Heart için yeni bir fragman videosu yayımlandı. Video oyunun gerçekçi grafiklerini gözler önüne seriyor.

Uzun bir süredir heyecanla beklenen yapımdan yeni bir fragman videosu geldi. Göz alıcı 4K grafiklerin ve üst düzey detayların tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Bir Sovyet distopyasına yolculuk yapacağımız Atomic Heart uzun süredir oyun dünyası tarafından merakla bekleniyor. Geliştirici koltuğunda Mundfish’in oturduğu oyunda bir fotoğraf modu da yer alacak. Geçtiğimiz gün yayımlanan video oyundaki üst düzey grafikleri oyuncuların beğenisine sunuyor.

Fotoğraf modu fragmanı ise 4K grafiklerin ve büyüleyici detayların yer aldığı ilk video değil. İki ay önce görücüye çıkan bir başka videoda oyundaki ışın izleme teknolojisi tanıtılmıştı. Akıcı oynanışı ve etkileyici sanat tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan Atomic Heart, teknik ve görsel tarafta da başarılı olacak gibi görünüyor.

Oyunun geçtiğimiz yıl yayımlanan sinematik fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Mundfish tarafından geliştirilen yapımın çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı. Rus merkezli stüdyonun tasarladığı oyun PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox X|S Serisi için çıkış yapmayı hedefliyor. Birinci-şahıs nişancı türündeki oyun, yayımlanan her yeni video ve görselde oyuncuların heyecanını artırmaya devam ediyor.

BioShock’un ruhani bir devamı olan Atomic Heart, Sovyetler Birliği’nin kapitalizmi sonlandırmak için geliştirdiği makinelerle tanışma ve bir noktada onlara karşı savaşma şansı sunacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir