Anasayfa > Oyun Haberleri > Autopsy Simulator Fragmanı Yayınlandı – Korku ve Patolojiyi Birleştiren Oyun

Autopsy Simulator Fragmanı Yayınlandı – Korku ve Patolojiyi Birleştiren Oyun

Woodland Games tarafından geliştirilen, korku ve patoloji ögelerini beraber kullanacak simülasyon oyunu Autopsy Simulator Steam‘e geliyor. Oyunun fragmanında oyunun patoloji içerdiğini anlasak da Steam mağaza sayfasında görüldüğü gibi patolojinin yanında korku unsurları da var gibi görünüyor.

Autopsy Simulator Nasıl Bir Oyundur?

Autopsy Simulator

Autopsy Simulator gizemli, korku unsurlarına sahip bir simülatör oyunudur. Ana karakterimiz Jack gizemli bir kadının otopsisini yaparken kayıp karısı Kate‘in nişan yüzüğünü bulur. Bu sırada pek çok garip olaylar da yaşanır. Gerçeği ortaya çıkarmak için ana karakterimizin uğursuz güçlerle ve kendi düşünceleriyle savaşması gerekmektedir.

Uzmanlar tarafından analiz edilen vakalar ve adli tıp doktorlarının incelemeleriyle oluşturulan raporlar size gerçek bir otopsi deneyimi sunacak gibi gözüküyor. Raporları inceleyip kurban hakkında daha fazla bilgi edinebilmek, organların detaylı olarak yapılması ve yaralanma detayları gibi özellikler similatör sevenleri bir hayli tatmin edecek gibi gözüküyor.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda gerçekçi bir otopsi deneyimi ve ürpertici bir hikayenin bizleri beklediğini anlıyoruz bundan sonra aklımızda tek soru kalıyor: Bu oyun ne zaman çıkacak? Steam‘de tam bir tarih olmasa da bu yıl çıkacağını biliyoruz.

Oyunun fragmanından bile kaliteli olacağını rahatlıkla anlıyoruz. Umarım en kısa zamanda oynanabilir hale gelir ve korkuyu iliklerimize kadar hissederiz. İlk defa patoloji ve korkuyu bir arada görmek bizi heyecanlandırmaya yetiyor. Oyunun fragmanını da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Emre Koçtaş

Need for Speed oyunlarıyla başlayan uzun yolculuğum beni buralara kadar getirdi. Bunun yanında Lord of the Rings'e bayılırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir