Anasayfa > Oyun Haberleri > Baby Yoda Minecraft Star Wars Paketiyle Oyuna Eklenecek

Baby Yoda Minecraft Star Wars Paketiyle Oyuna Eklenecek

Minecraft Star Wars indirilebilir içerik paketi ile Baby Yoda Minecraft dünyasına geliyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz gün duyurulan Star Wars DLC paketi ile Minecraft kült film üçlemesini bünyesine katacak. Aynı zamanda The Mandalorian adındaki diziyi de içinde barındıran paketle beraber oyuna bir harita, skin paketi ve yeni moblar da eklenecek.

“Star Wars galaksisini Minecraft’da keşfedin” başlığıyla paylaşılan yeni bir videoda filmlerden hatırladığımız birçok mekan da yer alıyor. Ewok adındaki yaratıklar, AT-AT’lar, Jabba the Hutt ve Baby Yoda Minecraft ‘ın dünyasında kendine yer bulacak. Bir dakika uzunluğundaki videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda Minecraft Star Wars crossover olarak da adlandırılan yeni paketi Minecraft Marketplace üzerinden satın almak mümkün. Bilimkurgu eserleri arasındaki en kült yapımlar olan A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi’da şahit olduğumuz birçok karakter ve lokasyonun çoğu videoda kısaca gösteriliyor.

Paketin içerisinde aynı zamanda resmi bir soundtrack ve 12 adet gezegen dioraması da yer alacak. Bunlar sırasıyla Death Star, Ewok köyü, Mos Eisley Cantina, buzlu gezegen Hoth, Jabba’nın sarayı ve Tatooine olacak.

Marketplace’te yer alan Minecraft Star Wars DLC paketinin fiyatı ise 1300 Minecoin belirlenmiş. 5 dolara tekabül eden ek içerik Star Wars evrenini Minecraft’ın bloklardan oluşan dünyasıyla tekrar yaratacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir