Anasayfa > Oyun Haberleri > Back 4 Blood PC Fragman Videosu Yayımlandı

Back 4 Blood PC Fragman Videosu Yayımlandı

Left 4 Dead’in arkasındaki ekibin geliştirdiği yeni CO-OP zombi oyunu Back 4 Blood PC için geliyor. Yeni bir fragman videosu yayımlandı.

Merakla beklenen Back 4 Blood’un geliştirici koltuğunda Turtle Rock Studios oturuyor. Daha önce Left 4 Dead’i geliştiren ekip, Back 4 Blood ile beraber alışmış olduğumuz CO-OP zombi öldürme türüne yeni bir anlayış getirmeyi hedefliyor.

Yapım bünyesi oynanışı daha zengin hale getiren yetenek kartları, daha önce gördüğümüz özel tür zombiler ve çok daha fazla silah ve ekipman barındırıyor. Bugüne kadar yayımlanan videolarda oyunda devasa zombilerin olacağı da görülüyor.

DLSS Nedir, Ne İşe Yarar? – DLSS Destekleyen Oyunlar

Back 4 Blood açık beta sürecine dair detaylar da geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Oyun açık beta döneminde NVIDIA DLSS desteğini de oyunculara sunacak. FPS türündeki oyunun PC üzerindeki oynanış videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Back 4 Blood PC sürümüyle 4K çözünürlük, sınırsız kare sayısı, çoklu monitör ve cross-play desteği sunacak. NVIDIA DLSS desteği sayesinde oyuncular görsel kaliteden hiç taviz vermeden performansı büyük oranda artıracak.

NVIDIA DLSS Desteğiyle Geliyor

DLSS teknolojisi oyunlardaki pikselleri yapay zeka yardımı ve süperörnekleme yöntemiyle tekrar tasarlıyor. Böylece ekran kartı oyun çözünürlüğünü işlerken daha az yoruluyor ve uzun kullanım ömrü sunuyor. Eşzamanlı olarak birçok karakter animasyonunu işleyecek olan Back 4 Blood’da DLSS desteğini görmek birçok oyuncunun sistemi için faydalı olacaktır.

Oyunun çıkış tarihi ise geçtiğimiz süreçte duyuruldu. Yapım 12 Ekim 2021 tarihinde Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak. Yapım çıktığı gün Xbox Game Pass hizmetine de eklenmiş olacak. Dolayısıyla oyuncu dostu abonelik hizmetine üye olan kullanıcılar ekstra ücret ödemeden oyunu deneyim edebilecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir