Anasayfa > Oyun Haberleri > Back 4 Blood PvP Modunun Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Back 4 Blood PvP Modunun Açıklanacağı Tarih Belli Oldu

Left 4 Dead’in geliştirici ekibi Turtle Rock Studios’un yeni oyunu Back 4 Blood için PvP modunun oyunculara açıklanacağı tarih belli oldu. Detaylar haberimizde.

Kendisini Left 4 Dead ve Evolve yapımları ile kanıtlamış başarılı oyun stüdyosu Turtle Rock Studios‘un yeni oyunu Back 4 Blood hakkında yeni detaylar belli olmaya devam ediyor. Back 4 Blood için Left 4 Dead’in ruhani devamı tanımını yapabiliriz. Başka bir evrende aynı temel mekaniklerle karşımıza çıkacak oyunun tek kişilik veya Co-op olarak oynanabilecek bir hikaye modu yer alacak.

Bu oyunda da bir hikaye eşliğinde zorlu mekanlarda zombi sürüleriyle mücadele edeceğiz. Üstelik bunu da yüksek kalite grafikler ve mekanikler ile yapacağız. Aralık 2020’de kapalı alfası yapılan Back 4 Blood için yeni haberler var.

Summer Game Fest tarafından yapılan ve sonradan silinen paylaşımda Back 4 Blood’ın rekabetçi PvP modunun etkinlikte tanıtılacağı belirtildi. Twitter üzerinden yapılan paylaşım silinse de oyunun PvP modunun yakında tanıtılacağını söylemek mümkün.

Şu zamana kadar oyunun daha çok hikaye modu ve co-op özellikleri üzerinde duruluyordu. Bu duyuruyla birlikte oyunun rekabetçi PvP modunun da nasıl olacağını görmüş olacağız.

13 Haziran‘da Summer Game Fest 2021 kapsamında Back 4 Blood’ın PvP modu için de tarih ve detaylar verilecek. Back 4 Blood, ana oyun olarak 12 Ekim 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S/X, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. Yeni detaylar Summer Game Fest’te belli olacak.  Siz Back 4 Blood PvP modu için neler düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Değerli görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir