Anasayfa > Oyun Haberleri > Back 4 Blood Xbox Game Pass Kütüphanesine Eklenebilir

Back 4 Blood Xbox Game Pass Kütüphanesine Eklenebilir

Left 4 Dead serisinin ruhani devamı Back 4 Blood, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenebilir. Yeni zombi oyununa dair bilgiler sızdırıldı.

Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen Back 4 Blood, E3 2021’de gösterilen yeni yapımlardan biri olacak. Hem oynanış mekanikleri hem de genel tarzıyla büyük oranda Left 4 Dead serisini andıran oyun, aslında Left 4 Dead’i geliştiren ekip tarafından yapıldı. Oyunun yayımcılığını ise Warner Bros. üstleniyor.

Zombi oyununun PVP modunun da önümüzdeki günlerde tanıtılması planlanıyordu. Fakat yapılan bir hata sonucunda canlı yayın planlanandan daha erken başladı. Videonun açıklama kısmında ise Back 4 Blood’un çıkış yaptığı tarihte Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceği ifadesi dikkat çekti. Video kısa süre içerisinde kaldırılsa birçok kullanıcı sızıntının ekran görüntüsünü kaydetti. 12 Ekim 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S için çıkış yapması beklenen oyun, eğer açıklama kısmındaki bilgi doğruysa Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Böyle bir durumun gayet mümkün olduğunu belirtmekte fayda var. Henüz ortaya çıkan bilgilerin resmi bir geçerliliği bulunmasa da Xbox Game Pass’te benzer örnekleri görmüştük. Birçok yeni oyun çıkış yaptığı gün aynı zamanda Xbox Game Pass’te de yer almıştı. Bunun en güncel örneklerinden biri ise Outriders oldu.

Back 4 Blood Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek mi sorusunun cevabını ise E3 2021’de görebiliriz. Warner Bros. bu yıl yapılacak olan E3 etkinliğinde sadece tek bir oyun gösterecek. Hogwarts Legacy veya Suicide Squad‘ın olmayacağı ve sadece Back 4 Blood’un sunulacağı ifade edildi.

Oyuna dair yeni bir fragman da geçtiğimiz gün Summer Game Fest bünyesinde yayımlandı. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir