Anasayfa > Oyun Haberleri > Baldur’s Gate Dark Alliance PC İçin Çıkış Yapacak

Baldur’s Gate Dark Alliance PC İçin Çıkış Yapacak

Baldur’s Gate: Dark Alliance PC sürümü bu yıl çıkış yapacak. Aksiyon-RPG türündeki oyun yıllar sonra PC platformuna gelecek.

2001 yılında PlayStation 2 ve Xbox için çıkış yapan oyun bu yıl içerisinde PC üzerinden de deneyim edilebilecek. Geçtiğimiz hafta oyun için yeni bir fragman yayımlanmış ve yapım PlayStation 4, Xbox X|S Serisi ve Nintendo Switch için 7 Mayıs tarihinde çıkış yapmıştı.

Oyunun yayıncılığını üstlenen Black Isle Studios ise resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Gönderide Baldur’s Gate: Dark Alliance PC sürümünün bu yıl içerisinde çıkış yapacağı belirtildi. Oyun Steam uzaktan oynatma özelliğinden de yararlanacak ve böylece CO-OP desteği de yapımda yer alacak.


Oyunun çıkış fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Oyunun PC sürümü 4K çözünürlük desteğini de bünyesinde barındıracak. Snowblind Studios tarafından geliştirilen oyun Unutulmuş Diyarlar’da yolculuk eden üç kişinin maceralarını konu alıyor. İzometrik RPG türündeki yapım Dungeon’s & Dragons severler için geçtiğimiz yıllarda oldukça keyifli saatler sunmuştu.

Black Isle Studios Baldur’s Gate: Dark Alliance 2 hakkında da kısa bir açıklamada bulundu. “Dark Alliance 2’nin de tekrar yayınlanması konusunu değerlendiriyoruz. Henüz kesin bir şey yok fakat hayranların bunu ne kadar çok istediğinin farkındayız. Sizi duyuyoruz.”

Dark Allience PC için tekrar çıkış yaptığında grafik tarafında büyük oranda tekrar elden geçirilmiş olacak. Oyunun çıkış tarihi konusunda ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir