Anasayfa > Oyun Haberleri > Bannerlord Bir Gün Erken Geliyor – İndirim Fırsatları!

Bannerlord Bir Gün Erken Geliyor – İndirim Fırsatları!

Yıllar boyu beklediğimiz Bannerlord, sonunda ertelenmeden, hatta çıkış tarihi erkene çekilerek ilk iki hafta boyunca %10 indirimle geliyor.

20 Şubat’ta çıkış tarihi 31 Mart ve fiyatı 150 TL açıklanan oyun için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. TaleWorlds Entertainment, beklemekten bıkmış oyunculara bu sefer pozitif bir haber vererek kitleyi neşelendirdi. Oyunun çıkış tarihini bir gün erkene çekerek 30 Mart’a aldıklarını belirten firma, oyunun satışında ilk iki hafta boyunca herkes için %10 indirim olacağını da belirtti. TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade serisinden başka bir oyuna sahip olan oyuncuların da bunun üzerine %10’luk bir indirim yapacağını söyledi. Böylece oyunu ilk iki hafta boyunca herkes 135 TL’ye alabilirken daha önceden bir oyuna sahip olanlar ek indirimle yaklaşık 123.5 TL karşılığında Bannerlord sahibi olacak.

“Sekiz yıllık kan, ter ve göz yaşı sonrasında Mount & Blade II: Bannerlord’un erken erişimi sonunda bizlerle. Sadece birkaç gün içinde kılıcınızı ve zırhınızı kuşanıp sancaktarlarınızla birlikte Kalradya’nın savaş meydanlarında şan ve şeref için atınızı sürebileceksiniz!”

Oyunun tam versiyonu Türkçe destekleyecek olsa da erken erişimde maalesef bu imkâna sahip olamayacağız. Mount & Blade II: Bannerlord oyununu üç gün sonra Steam’den satın alabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Sistem Gereksinimleri

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir