Anasayfa > Oyun Haberleri > Bannerlord Sevinme Modu Yayınlandı

Bannerlord Sevinme Modu Yayınlandı

Zorlu geçen savaşların ardından, askerlerimiz sevinirken bizim öylece durmamız epey ilginçti. Bu durumu çözen bir Sevinme Modu yayınlandı.

Oyunun sonundaki bu garip durumu fark eden oyunculardan birisi, bizim karakterimizin de askerlerimiz gibi sevinmesini sağlayan bir mod geliştirmiş. Aslında bu tip modlamalara Warband oyunundan da alışığız. Modun ardından oyunun nasıl görüneceğini bir YouTube videosu ile sizinle paylaşalım ve ardından modu nasıl kuracağınızı anlatalım.

Bannerlord Hileleri

500 askerin aynı anda sevindiğini gösterdikleri bir diğer video.

Mount & Blade 2: Bannerlord Cheer Mod Kurulumu

Nexusmods’da yayınlanan dosyaları indirmek için üye olmanız gerektiğini öncelikle belirtelim. Daha sonrasında dosyaları modun sayfasından indirebiliriz.

Ardından Cheer dosyalarını Modules klasörünün içerisine yerleştirelim. Sonrasında modumuzu oyunun açılış ekranından seçelim.

Modun ayarlarını, Cheer klasörü içerisinde yer alan Settings.cfg üzerinden değiştirebilirsiniz. Eğer değişiklik yapmazsanız sevinmek için ‘V’ butonuna basmanız gerekiyor.

Ayrıca belirtmekte fayda var. Butona bastığınızda Morale Boost aktif oluyor. Bunun ne kadar etki edeceğini de yine Settings.cfh üzerinden ayarlayabiliyoruz.

Oyun tam anlamıyla çıktığında muhtemelen bu tip değişiklikler yüklü şekilde indirebileceğiz fakat yine de erken ve yaratıcı davranan mod tasarımcılarını da tebrik etmek gerekiyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir