Anasayfa > Oyun Haberleri > Başkan Adayı Joe Biden Animal Crossing’de Bir Adaya Sahip

Başkan Adayı Joe Biden Animal Crossing’de Bir Adaya Sahip

ABD Başkan Adayı Joe Biden, Animal Crossing oyununda kendi adasına sahip. Eğlenceli olay ile ilgili detaylar haberimizde.

Animal Crossing: New Horizons oyuncuları Başkan Adayı Joe Biden’in adasını ziyaret edebiliyor. “Biden HQ” adındaki adayı ziyaret etmek için DA-7286-5710-7478 kodunu kullanmanız gerekiyor. Biden HQ yani Biden Headquarters, Biden’in karargahı anlamını taşıyor.

Oyuncular tarafından büyük ilgi gören ve Joe Biden’ın seçim kampanyasında gündem olan bu eğlenceli durum oyun dünyasında da etkisini göstermeyi başardı. Demokratların başkan adayı Joe Biden’in adasına giden oyuncular BidenHarris posterleri ile karşılaştı. Başkan ve Başkan Yardımcısı Adayı kampanya afişlerini görebileceğiniz ofiste Joe Biden ile konuşmak mümkün.

Joe Biden Animal Crossing

Başkan Adayı’nın avatarı ile etkileşime geçtiğinizde avatar “No malarkey!” cevabını veriyor. Boş sözler veya gereksiz hamaset yok cümleleriyle dilimize tercüme edebileceğimiz no malarkey cümlesi Joe Biden’in seçim kampanyasındaki sloganlarından biri.

Joe Biden Animal Crossing adasında birçok ilginç detay mevcut. Oyuncular adada bulunan oy verme noktalarına gidebiliyor. Buradaki bilgisayarlar ile etkileşime geçen ziyaretçiler akabinde I Will Vote adlı internet sitesine yönlendiriliyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık Seçimleri hakkında bilgilendirici bir rol oynayan bu site ise Milli Demokrat Komitesi tarafından destekleniyor.

Başkan Yardımcısı için tasarlanan Animal Crossing adası KindaFunny kurucusu Greg Miller tarafından yayınlandı. Daha önce IGN bünyesinde editörlük yapmış olan Greg Miller, başkan adayının oyundaki adasını Twitch kanalı üzerinden görücüye çıkardı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir