Anasayfa > Oyun Haberleri > Batman: Arkham Knight Geliştiricisinden Suicide Squad Oyunu Geliyor

Batman: Arkham Knight Geliştiricisinden Suicide Squad Oyunu Geliyor

Batman: Arkham üçlemesini video oyun tarihine kazandıran Rocksteady Studios, Suicide Squad oyunu geliştiriyor. Detaylar haberimizde.

Resmi olarak duyurulan oyun, 22 Ağustos’ta gerçekleşecek olan DCFanDome adlı etkinlikte görücüye çıkacak. Geçtiğimiz Haziran ayında ortaya çıkan söylentiler arasında bir Suicide Squad oyununun geliştirildiği belirtilmişti. Rocksteady Studios’un resmi Twitter hesabında paylaştığı Superman temalı tweet paylaşımından ve tarih damgasından yeni oyunun geleceği kesinleşmiş oldu.

Poster tasarımında Suicide Squad logosunun Superman’in kafasına yerleştirildiği görülüyor. Önceki söylentilere bakılırsa oyunun ismi Suicide Squad Kill the Justice League olacaktı fakat resmi duyuru doğrultusunda bu söylentinin geçerliliği kalmadı.

DC evreninin kötü karakterlerinden oluşan Suicide Squad geçtiğimiz yıllarda beyaz perdeye uyarlanmıştı. Margot Robbie, Cara Delevingne ve Will Smith gibi isimlerin canlandırdığı Suicide Squad ekibinde Deadshot, Harley Quinn ve Captain Boomerang gibi isimler mevcut. Oyunun hangi karakterler üzerine yoğunlaşacağı ise henüz belli değil. Fakat Rocksteady Studios‘un önceki yapımlarından ve özellikle Batman: Arkham serisinden yola çıkıldığında iyi bir oyun olacağı tahminler arasında. Duyurusunda Superman’i barındırdığına göre DC evreninin iyilerine karşı mücadele vereceğimiz de kısmen doğrulanmış olabilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir