Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 Multiplayer Modu 128 Kişilik Haritalar ile Gelebilir

Battlefield 6 Multiplayer Modu 128 Kişilik Haritalar ile Gelebilir

Sızdırılan bilgiye göre Battlefield 6 multiplayer modu haritaları, önceki Battlefield oyunlarından alıştığımız 64 kişi yerine 128 oyuncuyu aynı anda barındırabilir.

İki takımın üslerinden ve oyun moduna bağlı olarak ele geçirme bölgelerinden oluşan önceki haritalar en fazla 64 oyuncuyu barındırabiliyordu. Battlefield 6 hakkında sızdırılan bilgiler arasında takım başına 32 oyuncu sınırının, serinin son halkasında artacağı ve modun devasa haritalara sahip olacağı belirtildi. Battlefield oyunları hakkında Twitter hesabı üzerinden bilgi sızdıran Tom Henderson, dileyen oyuncuların 64 kişilik haritalarda oynayabileceğini de ekledi.

Battlefield 6 multiplayer

Rakibi Call of Duty ile karşılaştırıldığında multiplayer tarafında öne geçmeyi sürekli başarmış olan Battlefield serisi, dinamik ve gerçekçi multiplayer yapısıyla yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Battlefield 3 sunucuları dahi hala sadık bir oyuncu kitlesine sahipken, Battlefield 6 multiplayer moduna önem vermek yerinde olacaktır. Çok oyunculu mod hakkında resmi detaylar olmasa da DICE tarafında Call of Duty: Warzone başarısı gözden kaçmayacak ve geliştirici ekip multiplayer üzerine yoğunlaşacaktır.

Henüz doğruluğu kesinleşmeyen haberin detayları arasında battle royale modundan da bahsediliyor. Muhtemel bir Battlefield 6 battle royale modu haritaların devasa boyutunu açıklar nitelikte. Battlefield 5’te planlandığı kadar ses getiremeyen Firestorm’dan sonra geliştirici firmanın ders aldığını umuyoruz. Düşük bir ihtimal de olsa EA ve DICE’nin oynaması ücretsiz bir Battlefield oyunu planlandığı tahminler arasında yerini koruyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Kanka Battle Royale getirin ya lütfen herkes çok sevdi baksana.
    Artık EA ne zaman eski BF iştihamını gözler önüne serecek merak ediyorum. Bir önceki yaptığı oyunun resmen aynısını yapıp “daha yeni bu yaw” diyerek oyuncuları kandırabileceklerini sandılar. Oyuncular da sağlam bir tokat vurdular. Daha fazla fazla ders çıkarmaları lazım bu durumdan yoksa BF hayranı birisi olarak ben bile yeni bir BF oyunu alırken 5 kere falan düşünürüm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir