Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield V Yeni Bölümlere Sahne Olmayacak!

Battlefield V Yeni Bölümlere Sahne Olmayacak!

FPS oyunu Battlefield V hazirandan itibaren yeni bölümlere sahne olmayacak ancak çeşitli etkinlikler ile eklentilerin yolda olduğu söylendi.

DICE‘ın geliştiriciliğini EA Games‘in ise yayıncılığını yaptığı Battlefield V, 2. Dünya Savaşı temalı birinci şahıs nişancı oyunu ve çıkış tarihi olan 15 Kasım 2018‘den beri çalkantılı bir süreçten geçiyor. Oyun bu süreçte birçok eleştiri aldı ve eleştirilerin sebebi gerek tarihsel olarak gerçeği yansıtmamasından gerekse oyunun yavan olmasından kaynaklanıyordu. EA Games resmi sitesinde geliştirici Ryan McArthur‘un yaptığı açıklamada 6. bölüm olan “Into the jungle”dan sonra yeni bölüm yayınlanmayacağı ancak çeşitli güncellemeler ve etkinliklerle bu açığın kapatılacağı ibarelerinde bulunuldu.  Bu haberin yanında hilecilere karşı çözümler arandığı ve oyuncuların da hilecileri şikayet ederek yardımcı olabilecekleri ifadeleri yer aldı.

Dediğim gibi 7. bölüm gelmeyecek ancak yaz kuşağında birçok etkinlik ve yenilik bizi karşılayacak gibi. Bunlar: #FridayNightBattlefield sunucularının yeniden açılması ve Throwback Thursday etkinlikleri, haftalık Company Coin veya Battlefield Parası. Haberlere bakılırsa Battlefield V oyununun kaderi yaz zamanında belli olacak.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir